Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ratne zločine optuženo 445 osoba? samo 445, pa ebote da smo znali da ih je samo toliko mogli smo se onda goloruki njima suprostaviti, ovako oni nas oko 200.000 pobise, toliko ranise, 50.000 silovase pola bih spalise, oko 2 miliona protjerase, - izgleda da smo imali slabu prestavu o ZLOCINACKIM snagama ili ????
bravo za sud bih,duplo manje vremea postoji,duplo ili tri puta manje kosta i toliko posla uradjeno,bravo za domace tuzioce,stranci mars kuci nista niste uradili.
aaddmmiinneeeee, po ko zna koji put po redu ti se naayeebeem famiiliije ciigaanskke looyave . dijete ti najdraze yeebeem na kraju,...onako ko desert...
Nevjerujem :/
pa nisam ja nagovorio monahe da cupaju za brade neg vladika tanasije BIH4EWER
www.idc.org.ba
AKADEMIK , pipo4EVER I Lloyd su jedan te isti lik koji SJEDI U KANCELARIJAMA sarajeva-x I PISE KOMENTARE. ZATO ´NJIHOVIˇ KOMENTARI GLATKO \"PROLAZE\" .. PROVJERITE...PROBAJTE SAMO DIO GADOSTI DA IZBACITE I BIT CETE AUTOMATSKI BLOKIRANI... Cilj ovg sajta je PROPAGANDOM prosiriti sto vise mrznju i STVORITI USLOVE ZA ONO STO TREBA DA SE DESI U SLEDECE DVIJE GODINE SA BOSNOM I HERCEGOVINOM. ONI VAS SMISLJENO PROVOCIRAJU I PRAVE BUDALE OD VAS, A VI SE UPITAJTE ZASTO I I DALJE POSTAVLJAJTE KOMENTARE