Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota, opstrukcija da se kojim slučajem ne bi otkrilo..
Welcome to Bosnia!
Sve dok prilikom zapošljavanja ne bude katgorija za bodovanje univerziteta, a da bodove budu automatski dodjeljeni prema svejtskoj listi univerziteta nece nam biti bolje. Na taj nacin bi se mnogo stvari rijesilo. Ne bi npr diploma fakulteta iz Brckog koji zauzima 20.000 itu poziciju uopste bila predmet razmatranja prilikom zaposljavanja, a onda nam ne bi ni trebao ovaj cirkus od provjere diploma.
U BiH su problem diplome koje su evidentirane ali nisu stečene.
Neka košta šta košta. Pita li se ko koliko košta šteta, i zemlji i ljudima,koju su nanjeli ovi što su kupili diplome?!
stoka gladna nanjusila pare...koje smo mi ublehe
zanimljivo je da će se i ovim načinom neki od vlasnika visokoškolskih ustanova dobro naćukat para jer koliko sam skonto svi su išli samo u par škola, svi su završavali u istim ustanovama svoja obrazovanja, ako se počme plaćat ovo što se traži je odgovor dali će se pronaći ijedna fals-diploma. moral i obraz u ovoj zemlji ne postoje. uskoro neće biti nikog da umre ovde a kamo li da živi.
Obavezno naplatiti!
Neka svako svoju plati sta osloboditi Jel to nemaju drzavni namjeste ici para ma nemojte se brukati
zasto da ne plate rad ljudi na fakultetima???? I gradjani to placaju!