Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes kad bi ona to znala! Nije ona tamo postavljena kao stručna osoba već kao politička marioneta koja u ime nalogodavaca iznosi ono što njima odgovara u nekom momentu, bez brige za posljedice i sramote za neznanje. Važno je da ona ima dobro plaćenu poziciju, da može da proputuje svijetom ko kakva kraljica (njenih pet minuta slave), a to da li će joj se neko smijati za gluposti to nju plaho ne pogađa. Sav njen angažman se svodi na; kada joj kažu taj zakon nemopže proći da ona to neda i to je to. A cijela ta politika je \"ili kako mi kažemo ili nikako drugačije\", a poslije kažu nekooperativna druga strana i tako u nedogled! NA ŠTA SMO SPALI!!!
Ovo su trule spekulacije, niti jedan dokaz nije navela da su njene tvrdnje tacne. Kontrole naoruzanja vrse se redovno od strane medjunarodnih timova i nema sanse da se i jedan komad provuce, postoje protokoli, evidencije i baze o svim kategorijama. Neka kaze u brojkama i slovima ko, sta i koliko?
@seljančuro Da da gospođa je obrazovaza, diplomirala u 56-toj godini., u Laktašima... i odmah sjela na čelo države! FENOMEN, najbrža politička karijera....
Idi breeeeeeeeeeee kravo genocidna muzi krave, tamo ti je mjesto, je*o te dodik u pi*ku brabonjavu!
Eto ti ćeš joj reći gospođa je fakultetski obrazovana.
ako se moze dobit koja para,bolje prodati nego unistiti. gle ove krave,idi cuvaj koze seljanchuro jedna