Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo prvo treba politicarima prenijeti pocrkali dabogda , sve ove pare sto izdvajaju idu od nas , nece odvojit od svoje plate sigurno !
Ma barem pola ove sume od 280.000 KM će biti pronevjereno i završit u privatnim džepovima. Kakve mjere zaštite i kakvi bakrači.
ma kakva crna ebola.... zar nije smijesno da su odjednom pred bozic svi mediji prestali obavjestavati o tome? znaju oni da time plase ljude da ne izlaze u gradove kako bi trosili novac na poklone. do nove godine je ebola zaboravljena, poslije ide novi krug ;)
mislim da je kod nas ova bolescura odavno medju politicarima...sami sebi daju prevencije i poticaje koliko god im zatreba.
Kakva ebola kod nas je ***la = kad te stisne sa svih strana