Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vjerujem da ce se izbori u RS-u ponistiti zbog silnih mucki podmetanja i falsifikovanih glasova vicni su oni svim metodama zato ce biti ponisteno vedeceta 100 posto
samo da Mile von Laktasi pobijedi za predsjednika, a da dp-srs-sds-pdp naprave vladu!!! HOCE TO BITI DOBRA TEKMA!!! IMA DA SE G.U.Z.E.!!!
HJ,pošto nisi upućen i nemaš pojma,suzdrži se idiotarije i pravljenja budale od samog sebe,jer pitao bi te da su tvoja porodica i tvoja maloljetna djeca ugrožena kako bi se ponašao,da si svijestan bilo čega ne bi landarao gluposti ovdje po net-u!Smiješno ti je što su nečiji životi bili ugroženi,djece od 15 godina i mlađe,e moj pacijentu,idi se liječi!
ja j.ebene mafije...vidis kuda hara...po Šekovicima (? gdje god da su) i Kaštljelju (?!)...wow...pale ekonomske centre (granap, seosku kuću i auto)...da se sledis...:)
Jel pod prestanak podjela smatraš to što je u aprilu postojao pokušaj paljenja trgovinske radnje Željka Lazića u Šekovićima,zapaljen automobil predsjednika opštinskog odbora SNSD-a Šekovići Velibora MIloševića,noćas zapaljena kuća u selu Kaštjelj jednog od ljudi iz SNSD-a,jel to prestanak podjela piromani,ubice i banditi,jel to ono što vi želite,e moj Tadiću,sve ćemo vas u tvorza potrpati sa sve tvojim aktivistima,lopinama i ubicama.
Nije srpsko-srpski odnosi.......krkani nemojte se stidjeti....vec vlasko-srpki odnosi.....genocidni !!!!!! RS=GENOCID=KRKANLUK
RS i treba da bude drzava svih njenih gradjana,bravo Tadicu.
CITAT:\"kako bi RS bila država svih njenih građana,\"......E OVAKVE SU TURCI NABIJALI NA KOLAC...I NEKA SU.
Niti je RS drzava, niti je svih njenih gradjana, niti gradjani glasaju za ovakve.
drzava republkka srpska ne smije dozvoliti ovoj budali da dodje na vlast
PA KOLKO JE OVAJ TADIJA PAGLU INSAN, SKORO KO HAJVAN ;-) KAKVI BOLAN NEBIO \"SRPSKO-SRPSKI\" ODNOSI??????? ;-) VALJDA \"ODNOSI IZMEĐU SRBA\", A NE \"SRPSKO-SRPSKI\" ODNOSI, KONJU MUTAVl ;-) ;-) EEEEEEEE, MOJ TADIJA, MOJ..... OČEKIVO SAM DA ĆEŠ BALJEZGAT, AL OVOOOLKOOOO...... ;-)
DODIGA srbi vole ..
Moj komso sa Alipasina da postane predsjednik. Svasta...
a jeli ti to znas iz licnog iskustva?
hoce li proci dan da ne spomenete OGNJENA TADICA (j. vas on!!!) i da ne postavite istu fotku nekog tamo retarda iz RS-a ???