Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li moguce da ovaj sdp nema nista kvalitetnije za ponuditi
NN je totalna propast. Na izborima dobije 5922 glasa? On nema podršku ni us vojoj ulici a kamoli dalje. Stranka koja dozvoli da je mahinacijama vodi neko ko nema široku podršku, neko ko pomoću lobiranja i lopovluka dođe na čelo, ni ne zaslužuje da opstane. Je li možda misle da će tako moći i protiv PDA i SDA namještati rezultate?
Nikšić najveći broj glasova skupio i najveći hoštapler.
Ovaj ako ponovo pobijedi, mogu komotno ključ u bravu. Napravio dubiozu od 4miliona km.
Pa ko to vise zanjega moze glasati kad pola famelije se odesklo tog smeca od covjeka svima je pomogo ali svom selu najmanje
Zasto ne mogu dati komentar na svojoj objavi? Napisala sam komentar, neko odgovorio i ja ne mogu napisati nista kao odgovor na to, jednostavno nece da prodje. U cemu je fora???
Zasto ne mogu dati komentar na svojoj objavi? Napisala sam komentar, neko odgovorio i ja ne mogu napisati nista kao odgovor na to, jednostavno nece da prodje. U cemu je fora???
Ma sta hoce ovaj Nermin neka ide u penziju zbog njega nece ljudi da glasaju za sdp a ni ja vise necu.
Naprijed Deliću!
Šteta što medju kandidatima nema Denisa Bećirovića...
gdje Jasmin Imamovic? jedininpozitivan lik u SDP
Nemoguce da netko poput Mladena Cavara dobije tako malo glasova,a ostali tako nesrazmjerno manje od Niksica...sada nastupaju omladiinci sa pakovanjem koverata sa pismima sa potpisom Niksica i SMS poruke podrske istom, a sve na tel. brojeve clanova uporabom njihove aplikacije za evidenciju clanstva...
Traktor, a glava mu ko lubenica :D
Vrati traktore.
nemojte ovoga lika. propast ce stranka