Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PDA? uskoro ćemo od kineza posuđivati slova jer će abeceda biti ptemalena za sve ove stranačke skraćenice
"Cilj GO PDA Tuzla je politička, sigurnosna i ekonomska stabilnost grada Tuzle" Gore nego da su lovci zasjeli i krenuli sa svojim pricama :) To sto im je Fahrudin Radoncic glavna podrska, a SDA bivsa stranka, dovoljno govori o njima.
Naravno da će SBB stati uz svakoga kome je SDA krvnik. A pošto vašim mozgovima upravlja Safet Softić, hodža iz sjene, vi to i ne možete shvatiti. Shvatićete kada klocnete u oktobru. Čisto sumnjam da će Safet, takvi su otporni na sve. Reće vam halalte al hebajiga
@ferhat_80 A da nam pojasnis razliku izmedju scepe .. ridjibradog ,coravog nerke ... ,svi ste vi bagra ,generacije ce vas kleti ...politicki oportunisti !
PDA će pobijediti u TK. To je svima jasno a posebno ishrdanim Fazliću, Rančići njegovom veličanstvu Safetu hodži Softiću. Samim tim to je kraj njihove politike. Na žalost taj kraj će osjetiti cijela SDA kad je dopustila da ih Safet Softić zbog lične frustracije uvuče u nepotreban sukob sa Kukićem. Valjda je tako i trebalo da bude da se SDA nakon 28 godina konačno okrene novim ljudma ili da zajedno sa svojim vječnim kadrovima ode u zasluženu penziju.
uhljebi i wannabe uhljebi
Stranka pokreta akcije. U narodu poznata i kao “drz’ mi jaknu”
e jadni mi
SDA ce, inshala, nestati sa politicke scene nakon izbora u oktobru. Za PDA nisam siguran da ce ostvariti znacajan rezultat, ali sam siguran da ce stranke ljevice trijumfirati. Naprijed ljevico.
Hebo te zivot ..koliki pakas moras biti pa se ovako "druziti" .... i vec priprema svoje dijete da bude jos veca ljiga ... ugradjujem sve politicare i stranke !
ako nije seljak onda je mrtvi 6upak
Mani se čorava posla nego se uhvati krampe i lopate!
Možete se maateri organizovati, mrtvi ste u oktobru, svi vi koji ste se okotili iz SDA, HDZ, SNSD. Živjela RBiH i SDP, GS, mladi, obrazovani i nezavisni. 🇧🇦❤️🇧🇦