Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je što su mlade arhitekte uključili u ovaj projekat i što se sve više ulaže u infrastrukturu grada, smatram da je ovo pravi potez
Jedan u nizu Ajnadzicevih kriminalnih radnji
@AliB ma naravno, red je vise da se pocnu uredivati javne povrsine, a ne ko do sad Bogu na emanet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobra vijest, jos bolje ce biti kada se izgradi, prije svega ima plemenitu poentu
Tako se radujem realizaciji ovako dobrog projekta. Svaka cast ljudi.
Bravo. Jesmo muslimani, trebamo njegovati i osmansku tradiciju, ali ne smijemo se ni po koju cijenu odreći austro-ugarske zaostavšine.
Projekat vazan paznje i neminovno je da ce biti nesto osobito. Svidja mi se sto su razmisljali o tome da tu smjeste Centar za zdravo odrastanje, i kucu nacionalnih manjina. Izvrsno.
Izgradnja Austrijske kuće će uljepšati ovaj dio Sarajeva koji je dugo zapušten.
Bitno je da se mladim arhitektama daje prilika za napredovanje.
Opcina radi na svim poljima drustvenog zivota. Mnogo mi se svidja ovaj projekat izgradnje austrijske kuce, a s druge strane i ono sto bi tu trebalo biti Centar za zdravo odrastanje djece i Kuca nacionalnih manjina. Odlicno.
Izvrstan projekat ce ovo biti
Iskreno se nadam da ce ova povrsina dobiti kulturnu instituciju koja je i prije bila ovdje. Prostor je sada zaista neiskoristen i nimalo reprezentativan .
Prava prilika za mlade arhitekte. Nadam se da ce sto vise mladih biti ukljuceno u ovaj projekat te da ce projekat sto prije krenuti u realizaciju. Gradu Sarajevu je i potreban jedan ovakav objekat.
Ovim ce se nacionalnim manjinama osigurati prostor za rad i funkcioniranje,a izgled ovog dijela koji je u losem stanju ce se svakako uljepsati.
Nadam se da ce se sto prije krenuti u realizaciju ovog projekta i da ce ovaj prostor biti reprezentativan kao sto je bio.
Ovaj objekat je zaista bio jedinstven i drago mi je da ce se opet pretvoriti u znacajnu kulturnu instituciju.
Veliki grad,a to jeste Sarajevo,mora imati ovakvu vrstu gradjevine!
da se da meka prostorijama i nacionalnim manjinama...
Centar za zdravo odrastanje djece i Kuća za nacionalne manjine. To je tacno ono sto treba gradu... meni.... koja nemam nikvo pravo a odavde su mi svi moji... bar sad imamo kucu svoju