Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad treba nekome pomoći jadnijem od nas ( ima i toga za nepovjerovati), onda što kako zašto... Kad treba tražiti sadaku tu smo prvi u svijet. Nama je svijet poslao desetine milijardi dolara, a mi ni hvala ne znamo reći, nego pljujemo pojedine nacije na internetu što više možemo. Trebali su im dati puno više, jer ova cifra ne pokriva ni cijenu automobila prosječnog političara.
gesta za pohvalu , ali imate vi i ovdje dosta onih kojima treba pomoć ... odriješite kesu i za svoje sunarodnjake , a ne ovi folovi kako bi nešto pokazali i dokazali svijetu