{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Za pet pripadnika Oružanih snaga BiH 57.898 KM

S
10.8.2012. u 16:52
0
0
Za pet pripadnika Oružanih snaga BiH 57.898 KM
0
Za pet pripadnika Oružanih snaga BiH 57.898 KM
Fond PIO Republike Srpske danas je doznačio sredstva u ukupnom iznosu od 57.898 KM na tekuće račune za pet pripadnika Oružanih snaga BiH kojima je prestala služba, a ispunjavaju sve propisane uslove.
Prema saopštenju PIO-a juče je zaprimljeno 25 zahtjeva za isplatu iz granta sredstava Ministarstva odbrane BiH, jednokratnih novčanih naknada pripadnicima Oružanih snaga BiH kojima je prestala služba.

U narednim danima se očekuje pojačani priliv zahtjeva za isplatu jednokratne naknade za sve pripadnike Oružanih snaga BiH iz Republike Srpske kojima je prestala služba, a koji u skladu sa potpisanim sporazumom ispunjavaju predviđene uslove i pravovremeno podnesu zahtjev.

Za svaki navršeni mjesec pripadnicima Oružanih snaga BiH iz Republike Srpske, kojima je prestala služba, pripada jednokratna naknada na mjesečnom nivou u iznosu od 568 KM.

Prema raspoloživoj evidenciji koja je usaglašena sa Ministarstvom odbrane BiH na spisku se nalazi 348 pripadnika iz Republike Srpske.

Do sada je za njih 329 potvrđeno da ispunjavaju uslove i njima će sredstva biti uplaćena nakon podnošenja zahtjeva prema mjestu prebivališta u jednoj od poslovnica Fonda PIO.

Za preostalih 19 sa spiska u toku je dodatno utvrđivanje ispunjenosti uslova.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: