Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebamo izaci na izbore u sto vecem broju...jer ako mi to ne uradimo za sebe nece niko drugi. Samo pamet u glavu i razmislite za koga glasati.
Šta će oni kozaci raditi za izbore pitaju li se naši i strani faktori za sigurnost ?
nadam se samo da je ovih 150 000 urbanih gradski biraca a ne seljobera koji nas vuku za nos vec koliko dugo sa svojim nacionalizmom i glasanjem za nacionalne stranke.Kad se pogleda najveci nacionalisti su seljaci u najvecem broju naravno ne svi.Jer na selu realno da se muslimanka uda za hrvata ili srbina to je ravno katastrofi ili hrvatica za muslimana ili srbina itd. dok je to u gradskim sredinama koliko toliko jos moguce. U pasivnoj gradskoj raji je spas,trebamo izaci na izbore u jos vecem broju i jednom za uvijek se rijesit nacionalista..
100 % si u pravu,ali ja mislim na normalnu civiliziranu gradsku raju koja je pasivna.A SDA,SDS,HDZ poznato je da oni najvise vremena provode po selima u predizbornim danima i dovedu po koju kravu i ljudi budu fascinirani njima.nekad kad prolazim kroz neka sela tocno su uredjenija i cisca od nekih gradova..ZASTO? ali opet slazem se sa tobom
da taj turbo folk,nemam sta rec na to sto posto je tako.sjecam se prije rata da seljak dodje u neki kafic u gradskoj sredini bio bi iscipelaren a sad je nekako suprotno i mi carsijska raja smo se sklonili u neke male kafanice sa strane.
ljude u brckom tjeraju da se izjasne u vezi "entitetskog drzavljanstva", suludo i bezobrazno
šta će to i mrtvi da biraju?
To ko onaj što sjedi ispred lokalnog biračkog biroa i naiđe prijatelj i upita da šta tu sjed i čeka. A ovaj če ti njemu: oca, pa kako bolan oca, otac ti je umro pre 16 godina začudi se prijatelj misleći ovaj skroz prohlupo. Ma znam i ja da je rahmetli evo več 17:a godina, a pošto vidim da glasa na svake izbore nadam se da ču naletim na njega.
Prevara na pomolu !