Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boje vam opstanak i bližu i dalju famaliju! Joj ovi "Rvati" iz Jercegovine su veća pošašt id od četnika i mudžahedina tokom rata. Vi se borite samo za vas opstanak, narod ko hebe.
A ti boga slogana? Pa taj slogan je vec 23 godine za opstanak a sve cinite da hrvati napustaju. Samo guzite narod lazete petljate kradete uzimate milione j slogan ti za opstanak. E jak ti je slogan u p.m.
HAHAHHA druže moj, kod mene kofer već spreman, opstaj ti koliko hoćeš
Otkad Hrvati daju ime sinu Ilija? Ovo prvi put vidim, ne mislim ništa loše, da ko ne shvati pogrešno :D
Ja poznam bar trojicu Hrvata koji se tako zovu. Nisam nikad to ime percipirao kao srpsko. Pretpostavljam da na to misliš?
Nije više OPSTANAK, sad je ANIMAL PLANET i NATURE HD 😀
Ovaj je gori od covketa
Sto se mene DRVENE STOLICE tice nikom ovdje sigurna opstanka nema ako nedaj boze ovi sadasnji dibiju ponovnu vlast.Sve rade da bi to srbi obezbjedili a najbolji primjer za to je tiskanje glasackog materija u Laktasima i proslotjedni nestanak istog papira iz tiskovnice - stamparije.Samo bi lud i budala mogli vec sad da povjeruju u regularnost listopadnih izbora.
Ja ću glasati za Dodika. Najbolji je!
OVJDE treba izvrsiti razdruzivanje. Kad ne mozemo zajedno lijepo se u miru podjeliti i poslati propalu BiH na smetljiste istorije sa Jugoslavijom.
jednostavnije je napustiti ukoliko ti ne odgovara. Zaboravi razdruživanje,razdvajanje,odvajanje i ta sranja, to bez rata neće ići. ili prihvatiš BiH kao svoju državu i počneš je graditi kao svoju. dok ti prodaju mantru o ugroženosti i jednakopravnosti ljudska prava su na najnižem nivou, ako havizaš!
Sa putovnicama, nekretninama u zagrebu i na moru, rodbini po Njemackoj i Austriji svaki Hrvat koji ostane u BiH je narodni heroj.. Da takvu mogućnost imaju patriote iz sarajevu opustošio bi glavni grad za mjesec dana
Ma islamizirat cemo vas opet nije problem
stašeu i lijeba nemaju šanse nemaju izgleda. Pravoslavna armija jača nego ikad! SRB RUS CCCC
Cuj ''Za opstanak''. Ko da su lavovi...
hrvati u hrvatsku!!
Poturice u Tursku!
@naopako hahahahahahaha
"dok na zapadu politički susta prepoznaje inicijativu i vrijednost pojedinca, kojega potiče i financijski pomaže"Pa ti pojedinci se enormno bogate.To je propagiranje kapitalizma, koje nam dovodi nesigurnost.Danas zapad u kapitalizmu vidi neprijatela.Zapad u slijedecoj godini ocekuje najgori krah nepostojece demokratije.Opljackanisu od elitnih grupa.Jel to, sto nam zelite?Daljnu pljacku pojedinaca na ovim prostorima?
Ma ja,bolje je da se kolektivno pljacka . :D
Dodje ‘covijek’ vedra cela i napravi carsiju od sela hhahahah taj je najbolji ikad