Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte neku koordinaciju sa vodovodom. Ljudi rove svakih deset metara, popravljaju i ne popravi se cesta fino. Eno lijepa biciklisticka staza od Dobrinje do Nedzarica, na vise mjesta rovili, zabetonirali, dio staze ostecen i ovo ako se ovako nastavi staza ce biti nikakva.
U vom vijeću, rijetko koji je vidio Sarajevo prije 20-te godine (TV se ne računa).
Pa zar ONAJ UBICA predsjendik Opštine nije JOŠ PODNIO OSTAVKU, NITI GA BAKIR SMIJEN I neki dan na mini kongresu kao NEMORALNOG ? SDA to je udruženje ubica. Ni po čemu se ne razlikuje od UZP HDZ !
Karma je čudna stvar, što ne želiš sebi nemoj ni drugome.
Ja: Imaš li vremena da se čujemo? Jaran: Zvat ću te oko 13 kad babo i brat odu na džumu.
KAd će izdvojiti šta za PRIVREDNI OBJEKT. Što bi neko iz vana došao u ovo leglo da im iskešira pare da se oni komotno sa njima gospodare, umjesto da i samoi NEŠTO ULOŽE, a ne samo U AFLATIRANJE DO U NJIVU SDA glavonjama !
Hoće li bit neka javna rasprava ili će čovjek , koji je ubio drugog čovjeka, dijeliti naše pare ko da su mu babovina