Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo državne firme ne rade 2. i 3., privatnici će raditi oba dana.
Sta inspekciju briga za sirotinju koja po Bingu i pekarama radi za 400 maraka
@Djejlan ja radim kod privatnika i uvijek sam imao slobodne dane kako piše u zakonu, zato ne valjaj šuplju...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi koji rade 01.02.i 03. 01. treba da dobiju duplu satnicu.Ako ćemo se ponašati kapitalistički i ljude tjerati da rade za državne praznike, onda treba to činiti kako čini kapitalistička Europa, Amerika, Australija... Na potezu su Sindikati. Ako je njihova uloga da se uvlače u guzicu vlastodršcima da bi u državnim firmama uhljebili svoju glupu djecu onda ih treba otpustiti. Takav sindikat nam ne treba. Radništvu u BH treba RADNIČKI sindikat.
sto neko napisa, ne vidim problem rada na praznik za odredjena specifična zanimanja, pa čak i neka nespecifična, ali ima da se ljudima to ekstra plati kako treba---uz tu stimulaciju, sigurno će se uvijek naći pojedinaca koji će vrlo rado odraditi
to drzavo nek se samo slavi jedan dan je malo da covjek dodje sebi :-D
u skupštini neradni dan kad poželiš.
Malo ne posrnuh, mojega mi dina, al' meni ne dođe lijepa Emina. Samo me je jednom pogledala mrko, niti haje, alčak, što za njome crko'!
Ovdje sve radi normalno 2.jan. pa i drzavne firme,poz iz Skandinavije
Lezi hljebu da te jedem...
sve serije na jednom kanalu lud zbunjen normalan.kriza ,dva smo svijeta razlicita i jos dosta toga .. http://www.dailymotion.com/lzn-nove-epizode http://www.dailymotion.com/playlist/x4rhm8_lzn-nove-epizode_dva-smo-svijeta-razlicita-sve-epizode/1#video=x4oh60a http://www.dailymotion.com/playlist/x4mftn_lzn-nove-epizode_kriza-srednjih-godina-sve-epizode/1#video=x4n8aat
Realno, ovoga se niko u realnom rektoru ne pridrzava, neki cak rade i 1.1. tako da je ovo besmisleno. Pored toga ne vidim uopste smisao prenosenja praznika. Eto kao prvi pada u nedjelju, pa hajmo ga mi praznovati u utorak. Samo da ne bi radili isti ovi sto zakone i izmisljaju.
bit će to težak oporavak i onda valja 2017. gledati u oči!
Bošnjaci, Hrvati i Srbi ne dajte da manipulišu sa vama i na taj način afirmišu mržnju u vama jer mržnja je put u propast!
Bosnjaci nemoj da zaboravite i na 9 JANUAR !!! Ne zove se na slavu samo da vas napomenemo...
Nisam bosnjak i islam mi je odvrtn religija zbog svega sto cujem na vijestima, ali ta opsjednutost 9 januarom dok hljeba nemas mi se gadi vise od islama.
@bosman345 Bice vruce prasetine...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jb vam mamu samo je vama praznik i to plaćena dva dana a nas ostale ko jb
("Službeni list SFRJ", broj: 6/73) WTF ?! Jesam li nesto propustio ?!
Nisi, mnogi zakoni su zaostavstvina iz bivse drzave.
Kod mene svaki dan neradni .27 godina imam i zivim jos sa roditeljima hahhaha. Al jbg kad imas para sve je lagano . Samo nek je zdravlja srece i novca sve ostalo je manje vazno.
moj sin ima 27 godina i svaki dan ga pitam............kada cemo se rastati.........a on kaze............stooooooooooooo ne moze mi biti bolje
@mirrorce Hahahhaha pa nego sta, najljepse je sa roditeljima . Ja sam vjeciti djecak mamin i tatin sincic dragi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)