Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kace ga vise napraviti do Mostara...
Strabag u potpunosti treba izbaciti iz BIH a poslove dati našim kompanijama i operativi. Pored naših kompanija, ja im ne bih dao da pristupe niti jedanom našem tenderu...
Jesu otegli taj 5c ko teraviju. Daj ubrzajte to necemo zivjeti 100 godina.Pomrcemo a necemo se provozati tuda.
Pokrali sve sad opet tender samo pranje para
A JEL I OVAJ BESPLATAN?MISLIM I KASNIJE A NE NA SVAKIH 100 M SHUBA ZA PUTARINU(izlaz) pa me put dodje ko da letim carter letom
Kad će tender za dionicu od 200m? E što su udrobili samo da ih se što više ugradi u cijenu. I kad će se sjetiti koncesije kao oblika finansiranja, pa da bude sve gotovo za 2 godine a ne 100.
nemojte samo onaj lopovski STRABAG. oni su se tužbama obogatili.
@Skepticar ... nemam pojma čija je to izvorna firma, al ubiše s nekim kaznama i penalima, bez da i lopatu na bauštelu donesu. jesu li oni bili na onome svilajskom mostu? ne pratim to kod nas baš previše, ali sam čuo da su žešći lopovi.