Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stalo je njemu do naše Bosne ko do lanjskog snijega. Bude li finansiska radila ode on kod svog bivšeg gazde mafijaša Mila crnogorskoga na more. Svakako bosanski nije uspio nikada ni da nauči neće mu biti neprijatno tamo odakle je došao.
već je čovjek digao ruke od Avaza, i knjižicu prenio u SBB, zna da mu dolazi kraj i finansijska
Alijina najveca greska je sto je ovom šupčini dao pare da napravi sta je napravio
kad se vrate Bosancima nacionalni identitet zemlje u kojoj zive a ne da budu ostali, tad fahro i oni drugi nece imati sta traziti ovdje i tad nece biti na vlasti zbog nacionalnog identiteta, vec zato sto vrijede
Najveća greška SDA i Alije je što ovog jada kad je došao sa kesom i poderanih gaća iz MrkeGore nije nabio nogom u pakaš i vratio tamo gdje ga je mati u potoku prala.
Fahra(a) i fahriće pokupiti u kontejnere i nazad u katune iz kojih su se izvukli. Vratite nam prave Sarajlije.
Onaj koji neće sa tihićem u koaliciju, taj mora biti dobar!
Nikad sa SDA izdajnicima drzave i grobarima nacije koji su Bosnjacki narod razbili na Kantone, opljackali i osiromasili, rasprodali mu sve firme i fabrike i od nekad aponosnog naroda napvaili najvecu bjedu u regiji.
Fahrića đetića treba nogirati u Moskvu svome jaranu Mišku nek se tamo druže.
Politicki angazman doticnog gospodina je trenutno najveca prijetnja Bosni i Hercegovini, njenim narodima i suzivotu. Ko to ne vidi, nije mu dobro!
ZATO ŠTO VAS TIHIĆ NEĆE
a vidi jadan nema mu vlasti pa sad nesto .......
i S u p a k fahro i S u p a k tihic su isti i obadvojica su gooooofvna jednako koliko i S u p a k bakir koji je otisao u Dubrovnik da pravi treci ce tnitet. Iskreno im zelim sto skorije preseljenje u vijecna lovista i njima i njihovim igracima. SDA i SBB zele ovoj zemlji i ovom narodu jednako koliko vehab ije ili ce tnici i slicni i to su oni dosada vec mnogo puta dokazali ,
Ovi Fahrinovci k\'o razmažena djeca, kada ih već niko ne zove i svi ih otjeraju od sebe e onda oni ko eto ljuti, pa oni neće. Ma Fahrinovci bi i sa crnim đavolom sa da se dočepaju kolača vlasti, ali na svu sreću nema od vlasti ništa. Kada smo već kod privatizacije i korupcije, pa ljudi oko Fahre i on sam su tvorci toga, pa kada su ih nogirali iz stranaka kojje se žele afirmisati, onda napravili stranku (Fahro d.j.l.) i sve iz početka. Eh, k\'o vas ne zna ...
@hayvan Vidim tebi ALLAH nije nista podario cim imas tako lijep vokubular! Ako ti \"PISMENI\" uopste znas sta to predstavlja! A za pismenost se ide u skolu, sto si ti vjerovatno posjecivao samo iz moranja ako si i to, mada sumnjam!