Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ito uvozno voće, nisu budale da domace kupuju...
Ovo nabavka za socijalno ugrozene. Trebalo bi im povecati novcana sredstva. Fuj bando lopovska narod na ivicu gladi. Kako vas vise nije stid objavljivati ovako nesto.
Crkli!
lijepo je rekla irida varatanovic dok su joj tudja djeca umirala ispod prozora zgrade institucija: 'stukli smo sav alkohol i kobasice iz bifea, idemo sada po sobama!' e da se ne bi opet desilo da vlast mora ici po sobama kada tamo necija djeca umiru na plocniku sada se spremaju na vrijeme
'bem vam mater bezobraznu !
nedobogdragi tobejarebi da me izbace iz vjere !!!!!
Zuti prsluci bi ima zapalili menzu..mi klimamo glavama
Samo organic food😂😂