Komentari (570)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino Konakovic je jednostavno neobrazovan i kao takav nije mu mjesto u politici. Neka se drzi fiskulturne sale. Pozdrav iz Sarajeva za cijelu BiH.
I tako neobrazovan unisti najjacu stranku u posljednjih 30 godina, a evo na dobrom je putu da unisti i vodeci portal. Pretvara ga u Faktor, Press i slicne bljuvotine..
Može li Klix istražiti za koga je Bakir odigrao oko revizije presude, za BiH ili za Srbiju?
hdz-ov trojanski konj...
konacno skinuo masku? savki moj komentar je banovan u omjeru 90/10
Mozemo ga voliti ili ne voliti al je jedini koji je SDA stranci nanijo teske poraze.
Sarajevo i Zagreb su nebitni, Washington je tako rekao. Da nema njega ovo bi Srbija bila
Nikada nije ni valjao kao čovjek! Hoće da bude Kalif umjesto Kalifa!
https://istraga.ba/elmedin-konakovic-oralna-vertikala-covjek-koji-ne-bjezi-bilo-koje-fotelje-i-od-uvodenja-clana-133/
Šta je ovo klix, promjena ploče? Sad vam ne valja Dino?
U Ustavu BIH ne postoje "predstavnici naroda", pogotovu ne "legitimni". Postoje funkcioneri IZ REDA B-H-S naroda koji PREDSTAVLJAJU DRZAVU I SVE NJENE GRADJANE. Konakovic nije nikada ni procitao Ustav vec se vodi po instrukcijama Covica i Dodika nebi li dobio kakvu funkciju premijera. On samo zeli zamjeniti Bakira u veleizdaji, biti glavni hadzija koji ce "davati" Dodiku i Covicu sta god zazele.
Ovo je trebalo pisati prije izbora, da glasače podsjeti kakvim ublehama daju glas. Bošnjaci inače imaju pamćenje zlatne ribice, sve zaborave i glasaju protiv SDA, nema veze što su na suprotnoj strani neprijatelji ove države.
Dino sa diplomom koju je Dobio prije ispita , nije Sposoban voditi jaku mjesnu zajednicu a pogotovu da bude premijer. On nije bio sposoban da vodi košarkaški savez a ima školu za kolut naprijed nazad dva . On je već izdao Bošnjake praveći svoju stranku i polajući Bošnjački korpus. Uradio je ono što je uradio Abdić 93 u krajini.
dino ustašo dino ustašo dino ustašo
Nekad je neko rekao, klix je stvoren da održava kriminalni sistem i sad se moze zaključiti da je u službi režima.
Dino dno dna, prodana duša.
Zakuha konakovic sa klixom
Dino je patriota 100%, sto se za sda-ovce ne moze reci. Oni su radi fotelja prodali drzavu i sad smo u zivom blatu do vrata.