Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ijedan komsija da vi niste ratovali sa njim? Mora da je do drugih, nevinasca balkanska.
Ko se je vratio, vratio se je. Sad ide popis 2013. Zalosno i dokaz koliko je jos uvijek zaostala i primitivna ljudska rasa. Sila ipak najbolje prolazi.
Normalno da ce opet svrbijica najbolje proci, kada je komploetna vlast u BiH pro-srpka. Oni sve rade za Srbiju, a najvise oni koji su na celu Bosnjaka. Tihic, Izetbegovic i Lagumdzija rade sve za njihovu voljenu svrbijicu.
Normalno da trebaju dobiti vise kad su svi Srbi iz federacije otisli u Srbiju A tome treba dodati i Kosovo
najzvucnije bosnjacko prezime je POTUR hehehehehehehehehehehehehehehehe
klempo,ne pise se janjicar vec janicar,nemoj bjezati sa mejtefske nastave hehehehehehe,jadni krezavi mujaga,jos uvijek polupismen hehehehehe
neka ipak smo mi napali srbiju i raselili njihove stanovnike.najbolje uvjek prodju oni sto su najgori.
ja sam napušeno tursko k.o.pi.l.e jer su moju prababu g.uz.i.l.i janjičari.. a s obzirom da su janjičari bili naša vlaška djeca uzeta kao mala i odgojena na turskom dvoru, onda je razumljivo zašto sam ovoliki i.m.be..cil s obzirom da je taj janjičar zapravio g.u.z.io svoju ma.t.e.r. i sestru kad je janjičarska ordija upal au naše vlaško selo da prikupi porez !
SRBI SU GOVNNA SAMI KAŽU DA JESU... http://www.youtube.com/watch?v=QuT-VsAl2w8
@ponosni bošn... \"Srbija je dobila onoliko koliko je tražila\" Cuj ovo, dobili koliko su trazili. Takvu glu.posti samo od Islamiziranog mozes cuti. Pa de mi reci ponosni sta bi se desilo da su trazili 853 milijarde? Bili i toliko dobili??? Naravno ne! Dobili su onoliko koliko je potrebno jer su Srbi najvise protjerani i izbjegli u Srbiju
mi smo smrdi licemjeran i pogan narod braĆO Smrdi, trčimo u Evropu, u onu Evropu koja nas je bombardovala, koja je protjerala 200 hiljada nas Smrda iz \'Rvatske, koja nam je otela srce majčice Smrdije,naše drago Kosovo i Metohiju..a mi opet idemo u Evropu, pogan smo mi i licemeran narod moj prdoslavni brate Smrdine ! prodadosmo se za evre i radna mesta po Evropi !
abu hamza,je li to bogumilsko ime hehehehehehe
Ba.li.je ovde smo mi http://goo.gl/BEYne , a gde ste vi danas ?? hahahahahahaha
Hajde krmojedi bosanceros i ostala sirotinjo vla.ška , razgu.ligu... smr.dite...vratite se paganskim korijenima... mene bi bilo stid spominjati fe.de.raciju i rs koridor...jer je to sve u cjelini Bosne i Hercegovine... Krmojedi obitavaju na 46 posto, od toga 40 % ruralni predjeli a 6 % prigradski i kasabski... Dok federacija je 51 % plus brcko disktrikt 3% Ovo je relanost krmojedu, postedi nas vla.ško čettaljskih iluzija i tvojim snovima o 24%...to ni preko m.r.tv.ih je neostvarivo Samo jedan poziv na DZIHAD u danasnjoj re.p.ub.lici BiH da se oglasi, za 6 dana bi vas odveli u nestanak...ovaj put se ne bi uspio ni upetljati NATO a vas vise ne bi bilo... E to su cinjenici krmojedu bosnaceros...idi placi od tuge je u.bi te zavist prema BiH...i reci ma.te.ri nek ti plete vunene carape a ti guslaj uz nju pa kukulekajte tari.gu.zi prljavi !
Nisu vama krivi političari vaši, već realnost koja polako izlazi na vidjelo , a vi se čitavo vrijeme kao žrtve predstavljali a drugi su bili agresori!!!prošla su ta vremena kuknjave licemjerstva!!!Mudžahedini, talibani i Alijina Islamska deklaracija napokon dolaze na vidjelo!!!
Na zalost Srbija ce dobiti najvise para, zbog toga sto kao matica svih Srbamora i da brine o svim raseljinim Srbima, a zna se da je srpski narod najvise od svih ostalih protjeran sa svojih vijekovnih ognjista. Kad se saberu prostori danasnje Hrvatske, Federacije BIH i Kosmeta vise od pola miliona Srba. Osnove matematike pod hitno uvesti u Federaciju Bih kao nastavni predmet.
Ko je kriv BiH, pa njeni političari. Šta je uradio bivši ministar Alkalaj - ništa. Šta je uradio ministar Ljubić - ništa. Šta su radili/uradili ostali političati iz BiH (a trebali su) ništa. Ništa plus ništa jeste nula. Lobi!? To Srbija i njeni političari znaju i hoće raditi, a naši to ne znaju niti hoće. Zato su naši: prvo predstavnici svog naroda, pa vjernici, pa članovi svojih partija/stranaka pa im ništa više ne preostaje za svoj politički i minisitarski rad. Sve u svemo jedno VELIKO NIŠTA.