Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vatra se namjenski postavlja da se prikriju tragovi ilegalne sjece sume u vecini slucajeva kod nas
Piromane u tamnicu.
U davno vrijeme kadija je razlučivao slučajeve sa "olur" i "olmaz" (može i ne može). Tako jednom Mujo nešto namislio, otišao kadiji i vratio se kući. Kad su ga upitali kako bi, on kaže: Sve je bilo odlično, samo da na kraju ne bi onog "olmaza". Tako i ovdje. Sve je divno, samo niko nikoga ne hapsi...
Izazivanje požara je nova atraktivna zabava koja sve više privlači mlade ljude željne dokazivanja, avanture i adrenalina kao dokaz potpunog prihvatanja kapitalističkog načina života.
Vise stete po sumu prouzroci nelegalna sjeca sume kojom se cuva socijalni mir
A za one iz Srbije koji pale po juznoj Bosni, koliko se dobije?
Ma istom mjerom uzvratiti... zapali ga