Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce se pohapsiti stanovnistvo tkz. RS jer su 83% zlocinci i nelegalno se nalaze na tlu BIH? Zlocinac je svaki pripadnik tkz Vojske RS, organi vlasti tkz. RS kao i svi oni koji priznaju i odrzavaju ovu krizarko-fasisticku tvorevinu!
Sadoviću nemaš ti pojma ni o čemu. Da si bio upoznat sa akcijom kakav si upozorio selafije i ništa od akcije.
ISTINA JE DA ON NIŠTA NE ZNA I TRBAMO MU VJEROVATI JER JE ON TAKOĐER IZ NOVINA SAZNAO DA JE USTVARI MINISTAR SIGURNOSTI.A KAŽU DA JE ČAK I PREKO NOVINA KADA JE VIDIO SVOJU SLIKU TEK DOZNAO DA NOSI NAOČALE.
nigdje na svijetu nema ovakve sluzbe \'\'sigurnosti\'\' koja pruza utociste i pokriva bjelosvjetske kriminalce i olos najgore vrste
Idite ba vise u PM, pa sve st0ka...niko nista ne zna, niko ni zasta nije odgovoran...a pare nestaju, drzava tone, ljudi dobivaju otkaze ili rade za 10 km 12 sati ili rade a ne dobiju ni tih 10 km...majku vam vise zavalite se vi u te koznjake i pametujte nama mi cemo slusat i vikat jest tako je.... Boga molim da nas promijeni samo jedan dan pa da vas sve popalimo na lomaci...ticke lopovske za lijekova vam trebalo......