Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogićevića za GRADONAČELNIKA !
E MOJ UREDNICE TI STAVIO SLIKU FINCIJA TA BA KO NEUTRALAN I NEFAVORIZUJES A STA RECE NECUJEM TE BAAAA........!! A GDJE PATRIOTE KLJUJICA SLIKA MOMAK STA BA O CEMU TI TOOOOO.....!!
GOSPODIN,DINGOSPO STJEPAN KLJUJIC ZVANI PEPI CE BITI GRADONACELNIK SARAJEVA 100%!! PATRIOTA KOJI JE ODJEBAO TUDZMANA RADI NAS BOSNJAKA,CLAN RATNOG PREDSJEDNISTVA UTEMELJIVAC OLIMPISKOG KOMITETA BIH.DIGAO ZASTAVU SA LJILJANIMA U BARCELONI 1992GOD.KADA SE FINCI I KOMPANIJA ISPALILA SA KONVOJIMA PUT BELOG SVETA.KLJUJIC SAD NA IZBORIMA OD NARODA DOBIO 1.200 GLASOVA I POSTAO OPSTINSKI I GRADSKI VJECNIK!!A FINCI NIJE BIO NI NA LISTAMA KOJE NAROD BIRA.FINCI HOCE HAGADU DA IZNESE IZ SARAJEVA KO NEVALJA JOJ HAVA OVDJE!? STA LI BI URADIO KAD BI GRADONACELNIK GARANT BI MU LIBERMAN DODIKOV JEVREJ IZ IZRAELA BIO NA FESTI A ALISPAHIC PUBLICISTA POTENCIJALNI TERORIST!! MA JOK FINCI MANI SE CORAVA POSLA TI SE HVATAJ LOBIRANJA ZA DODU JER GA NIKAD NISI KRITIKOVAO BAR JAVNO A TO SVE GOVORI KAKVOG BI SARAJEVO DOBILO GRADONACELNIKA BOZE ME SACUVAJ TOG CINA A I SARAJLIJE !!
kad se procitaju komentari jasno je ko dan da je doslo vrijeme je da se ova drzava raspadne na proste faktore
gradonacelnik sarajeva moze biti samo covjek koji jasno i glasno iznosi stavove, a oni su bih je gradjanska drzava, sa sarajevom kao glavnim gradom i da bude organzovana kao evropske drzave, jedan predsjednik, premijer vlade, regijonalno ustrojstvo na ekonomskim principima, prava svih naroda i nacionalnosti se ogledaju kroz ljudska prava garontovana medjunarodnim poveljama i rezolucijama. svi ostali cija politicka opredjeljena nisu jasna, oodnosno da vide bih i drugacije nisu za gradonacelnika!
Kljujić je zaslužio moj glas za njega
Sutra da se RS otcijepi, znate ko bi joj prvi priznao nezavisnost ?? Izrael i Rusija. @ statistika Nije ti to tacno. Ne moze Hrvata biti nikako vise od Srba u Sarajevu. Tacan broj bi ti bio oko 6% Srba.
Kakav ba Finci ?? Svi satro FREE PALESTINE, ovo ono a onda da podrzimo ovog ovdje... Kljujic ili Bogicevic
??? -Bosanac 50% u Sarajevu
Sejdić-Roma 5% u Sarajevu Kljujić-Hrvata 3% Bogičević-Srba 2% Finci-Jevreja
Ublehaneri.
I g. Finci i g. Kljujić su prave osobe za tu funkiju............ kojeg god da izaberu nema greške..........
Kljuic je vec odavno za ludare a ne za gradonacelnika, Finci je daleko bolji izbor.
A gdje sam tu ja??????????
Bas su nam dobri kandidati za gradonacelnika... Pa ce nam opet bjezati na razna putovanja kad god zagusti u gradu...