Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se s okijem, a i s ovim Za okija:). Mirnes je mozda \'\'nepotkupljiv\'\' ali stranka mu je isuvise slabasna da nesto ozbiljnije napravi. Dok za razliku od BOSS-a, BPS Sefer Halilovic ima veoma dobar i posten kadar, i uz Sefera Halilovica kao lidera stranka, mogu biti nosioci promjena za kojima vapi ovo drustvo.
Ja samo mislim da treba dati šansu onima koji je do sada nisu dobili. SDA,SBiH i njima slični su se pokazali u proteklih 17-18 godina. Ne mora šansu dobiiti Mirnes (mada ga ja lično cijenim), ali eto zar ne bi trebao šansu dobiti , recimo, Sefer Halilović i BPS.
Evo poslusacu te i odmah idem glasati za Mirnesa, pilota partizanske eskadrile, nepogrjesivog i najboljeg na svijetu politicara i strucnjaka, zvani Nepotkupljivi.
E, pa narode, izvoli . Ponovo glasajte za njih. Idite na njihova predizborna okupljanja, slušajte njihove laži, poslije izbora trpite i opet PUŠITE. Ako ih opet izaberete nije mi Vas žao, KO VAS JEBE.