Veso Vegar, portparol HDZ 1990
0
"Za dva HDZ-a Tihićev prijedlog je neprihvatljiv"
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem da SDP dobije hrvatske kvote, ali onda kad osvoje povjerenje Hrvata na izborima. Pa neka se potrude, možda za neke iduće izbore Hrvati budu izabrali SDP. Popunjavati hrvatske kvote bošnjačkim glasovima, mogu shvatiti samo kao tiraniju!
sve pohvale portalu, vhunski brisete komentare i u rekordnom roku, svaka vam čast
Ocito prijatelju ti nisi citao ustavna nacela, upravo ta nacela \"tvoji\" sljedbenici blokiraju... Pozdrav iz Sa :)
Zlaja samo tjerj onako kako si i krenuo,ako se izguralo ova trimjeseca moci ce i vise,nije problem,ako pristanes na njihovu UCJENU onda 2014 nema potrebe da se organizuju izbori bit ce dovoljno jedno sjelo kod covica ili dodika i eto vlade
Kome će više davati ultimatume ovi iz HDZ-a treba formirati vlast bez njih, jos im Tihic ide na noge a oni lafo mangupi!
Globalna je dosla KRIZA svi kukaju da nemaju pare, svima nam je lijepo bilo dok smo bili KOMUNJARE, Nema vise DRUGA TITE Goli otok da otvori na njemu bi Odmarali ovi nasi L.....Mafijasi
pravasiu prve redove i na pozicije da se krene u nove pobjede.
SVE SE DJELI PO POLA U KOALICIJI.LJUBIĆU NEMOŽEŠ ODNJETI GLASOVE KOALICIJE I MOŽEŠ UZETI SAMO SVOJE GLASOVE.HSP I JURIŠIĆU PUNA POTPORA OD SARAJLIJA.
HSP JE DIO VLASTI.HDZ 1990 MOŽE KUKATI KOLIKO HOĆE U BIH.NAPRIJED BRAĆO PRAVAŠI.
OVO JE SRAMNO, HDZ 1990 JE UKRAO GLASOVE HSP-A I NESTO GLUME OPASNE IGRACE, KOGA HDZ 1990 PREDSTAVLJA??? PITAJTE SVAKOGA DRUGOG HRVATA PA CETE VIDJETI DA TO NISU NJIHOVI PREDSTAVNICI!
Dakle ponovimo nanova: BiH je država tri konstitutivna naroda, Bošnjaci grubo krše konstitutivnost preglasavanjem Hrvata i uzimajući im mjesta koja su predodređena Ustavom BiH te na taj način čine nezapamćenu majorizaciju u Europi. Srećom naši prijatelji u RH, RS kao i u Europi su upoznati sa dešavanjima u BiH te su u više navrata upozorili da se ne ignorira volja jednog konstitutivnog naroda. Ovom prilikom napominjem da je i Milošević bio Socijalista. ZNAM DA ĆETE MI IZBRISATI KOMENTAR JER ĆE DOBITI MNOGO \"PALACA GORE\" a vama ne odgovara istina iako je ona ujedno i dobronamjerno ukazivanje da bi bio red da se unormale pohmanitale političke elite koje majoriziraju konstitutivni narod. Lijep pozdrav svima :)
hajde ćao bobanovi ostaćete bez ičega svakako i vi nemate legitimitet jedino HDZ odskače u dobijenim glasovima
Mozes kitu dobiti...
Slobodna Herceg - Bosna
Quote:\"Što se tiče raspodjela pozicija, mi ćemo se držati ustavnih odredbi o pripadnosti nacionalnim kvotama kako sistem to reguliše i smatramo da one stranke koje predstavljaju većinski izborni legitimitet treba da preuzmu te pozicije\" U \"Ustavu\" Anexu 4 stoji:The House of Peoples shall comprise 15 Delegates, two-thirds from the Federation (including five Croats and five Bosniacs) and one-third from the Republika Srpska (five Serbs). Kome treba prevod neka uzme google translate. Isto je tako za parlament, znazi ovo je gore LAZ. Koji je to sistem koji to regulise, gdje je napisan gdje je usvojen. Ono sto mi se svidja ja cu uzeti i opet LAGATI. \"Vecinski izborni legitimitet je osvojio SDP. On bira sa kime ce praviti vlast, na koji nacin. Ostali mogu da mu se pridrze ili ne. Ostalo je sve prdimahovina. Ustav u ru