Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje ste sad braco muslimani veliki, sto ne otvorite vrata svojih domova pa primite bracu svoju???? gdje ste vjernici zar se tako lako zaboravlja religija?
Daj prestani s tim retardiranim razmisljanjem. Zbog takvog razmisljanja na mnogim ste mjestima istrijebljeni
lafo razgledaju pozitaju hahah joj cirkusa od drzave boze dragi
Je li jos iko od registrovanih migranata dobio odbionicu i na koji nacin je bio deportovan kuci ili samo bauljaju po BiH poput zombija dok se pod navodnicima ne snadju.
bauljati Biti u stanju poremećene percepcije koju obilježava uvrnuta perspektiva, slaba koordinacija pokreta, nedorečena verbalizacija, nepostojeća organizacija vremena i nemogućnost određivanja i prepoznavanja prioriteta.
@BokirSDA Biti u stanju poremećene percepcije koju obilježava uvrnuta perspektiva, slaba koordinacija pokreta, nedorečena verbalizacija, nepostojeća organizacija vremena i nemogućnost određivanja i prepoznavanja prioriteta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
alo nije ovo Belgija, mi se ne zezamo gospodo migranti
Mozda je ovo sve dogovor Srbije i genocidke o propustanju migranata kako bi se Srbija rasteritila
Eto hi Mektiću :)
Opet pobjeda, a na kapiji sluzbe za strance u ajrodromskom naselju svaki dan desetine novih, frisko pristiglih. Bitno je da ste vi otjerali migrante iz centra Sarajeva, eno odmah uzorali park kod Vjecnice da se nemogu vratiti, jer ide badjin SFF.Nemojte da se Bakirov badjo Mirsad Purivatra sekira, valja i ove godine uzeti par stotina hiljada Eura. Briga Sarajevske minderlije za migrante, kao i za sve drugo u drzavi, samo da nisu na ocima.
pa i ne trebaju da budu u Sarajevu sta ce nam treba malo slati u republiku genocidnu tvorevinu i ostale gradove Federacije npr. Zenica, Tuzla tamo gdje nema turista iz cijelog svijeta!!!
Nema se sad kad o tome, to ce se poslije izbora
sve se moze kada se hoce.......
Marinjaj bagru, to hoce nas hljeb da jede :)