Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ključna riječ je ''prijavljena''. Kao da nema neprijavljenih. A o njihovom porijeklu i identitetu nema svrhe raspravljati.
Jedan stari loser bi rekao, JA I ?!
kaze meni moj stari ja da sam na vlasti ja bih u 24h sata riješio migrantsko pitanje, otkrio odakle ko dolazi i avionima ih za par sati vratiti u njihove drzave, vise im ne bi palo napamet da opet pokusaju, kontam cemu svi ovi uhljebi, ministri koji ubiru masne plate sa svoj nerad, e moj narode kad cete se osvijestiti da su na vlasti obicni klosari
@as83 oni koji su to skontali uzeli su pasos i vizu za Njemacku.
Jest pametan ti kao i ti.. Kako ćeš znati odakle ko dolazi kad nema ni jedan dokument i plus lažu. I onda kaže on npr sa ne iz Sirije a iz Maroka je isl. Hoćeš ga u Siriju kažu oni nećemo ga mi primiti jer nije nas, odnosno pitaju gdje piše da je naš.. Nije to tako jednostavno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosanci, koljite to dok ne krenu oni. Nemojte čekati
Danas gledam policija trkelja nekakvog vozača i pegla za zimsku opremu a pored kozojeb kucka lovu na semaforu.
Sve kojima je mir u zemlji salji nazad
Granice nema. Ulazi kako ko hoce
Sad u marketu ispred mene kupuju svijeće i pita ovaj jedan ima li VOTKE.
Zamolio bih novinare klixa da dođu i vide koliko je migranata uz samu granicu sa Hrvatskom na potezu selo stabandza zboriš bos. Bojna elezovici i td oko kladuše pa prema cazinu i bihacu. Plus ovi sto se motaju po gradovima i provaljenim kućama. Samo u USK ima ih oko 10 hiljada
@Loki4 koliko njih kupuje po trgovinama pekarama , trznim centrima ruksake i sl.....lokalni prevoznici ih taksiraju , dijaspora iznajmljuje stanove o raznim NVO humanitacima koji ih prate ne treba ni pricati ....plaho fin je biznis sa njima vjeruj.
NARUCEN TEXT! Ds se smire strasti zbog ubistva u Sarajevu! Činnenično stanje na ulicama govori nesto drugo! Kome vise vjerujes OVOM IZVJESTAJU ILI SVOJIM OCIMA? Do tebe je!
Čekaj to znači da ih je u čitavoj zemlji 13.333 ili 13.333+22.211 = 35.544 ?
Ko moje brcko stanovnika.. Hahahahahhaha
@Maymudin ništa Maymudine, vadimo kalašnjikove :D
Vi iz VM dođite u Sarajevo obiđite sva naselja,pekare,tržne centre pa sjedite u tramvaj jedan krug pa čete vidjeti da ih je tri puta više.Jedu,piju usput bi da nešto opljačkaju,zapale i ubiju bez da ih neko kontroliše i sankcioniše.Pa šta če oni u naseljima,u centru grada i po gradu još i u javnom prevozu
@ValterSarajevo Valtere ovdje se govori samo o onima koji su registrirani i koji su ko fol izrazili namjeru o podnosenju zahtjeva za azil. Broj onih koji nisu nigdje zavedeni samo Bog zna. Po zakonu svi oni koji u roku od 15 dana ne podnesu sluzbeni zahtjev za azilom su nelegalno na teritoriji BiH i trebali bi biti uhapseni i po kratkom postupku deportirani u zemlju porijekla ili zemlju iz koje su usli u BiH.
Ekipa, sigurno ste culi za novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, Vec sada postoje internet marketi i barovi uvode placanje s Pi valutom, a coin i dalje, vas smartphone moze skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).
Kako znaju kad se ne identifikuju????Trebaih hvatati i ko kerove čipovati da vidimo kuda se krečuKad več ne daju prava imena i odakle dolaze.
Sve to deportovata. Njima ilegalnim,potencijalnim krsiocima zakona nije mjesto u nasoj zemlji. Svi su oni mahom pobjegli od zakona u svoojoj zemlji..
Deportuj ilegalnu bandu, za početak u ograđeni prostor i bez izlaza, šta se pustilo da nam ovo klošari po cestama
Sam naziv sve govori "nezakoniti migranti" i to hoda po gradovima, ne znamo ko su, i ovoj bosanskoj djeci što su se prodali IOMu za plate poručujem da mi se napush3 kur5a, jer prodali su slobodu svojih građana i djece, hebo vas IOM i njihova plata
@Fikromitraljezac Treba živjeti djeca ne smiju na igralište, neku noć djevojku napade, pa jel to vrijedi para