Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djuro se bori k'o lav za treći mandat....
Naravno da se sve stopira jer se ranije nije uzelo u obzir da je trenutno vrijeme godišnjih odmora...
A pitanja su sljedeća : ko vas je poslao?, koliko od plate planirate izdvajati za stranku?, kome ćete dati ostavku ako promijenite stranku?, ako vas izaberemo koliko crte svakom članu komisije dati?
predstava za javnost, valjda se nisu jos dogovorili uhljebi kako ce po nacionalnom kljucu samo zarotirat ove pozicije, a nama isto suti i trpi....
Vi nas pitate?
Ma ovo je kao i uvijek rastezanje pameti dok se politicari ne dogovore. Konkurs je ionako samo farsa
Podnošenje “Službenog” zahtjeva za izuzeće ne odlaže konkursnu proceduru. Kada bi bilo tako niti jedan konkurs u državi se ne bi sproveo.odnosno svakoj šuši bi bilo dozvoljeno da remeti državni sistem kada god poželi.
Tu je kriterij jasan, ko nema diplome i ne moze dokazati skolu biti ce primljen na celo tih agencija. Kome ba skola treba,
imal' kakvijeh taze vijesti iz ukrajine?
poništiti kokurs, mora biti 40 posto žena prijavljeno !!!