Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nek ste ovo objavili, da mogu nesposobni uhljupi iz BH Telecoma, Sarajevo osiguranja i sličnih firmi upisat i (odmah) završit fakultet, da ne idu baš svi u Travnik!
Izgleda da je omladina došla pameti....dobar zanat zlata vrijedi. Fakultet = promašaj.
jeste,al' u svijetu. ovdje ni Chuck Norris ne pokida rodbinske i politicke veze.
Sve dok seoska frizerka mjesečno zarađuje više od programera, doktora opšte prakse, ekonomiste... ta tvrdnja baš i ne stoji.
samo djeco zavrsite fax,konobari se uvijek traze u ovoj drzavi. ima da vam vene budu k'o crijeva hidrantska za 400 km. nek vam je sretno od srca!!!!!!