Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na izjavu gospodina Tihića da je \"potrebna podrška javnosti\", mislim da on nema sluha za stav i podršku javnosti. Da se vlasti ponašaju prema mišljenju i stavovima javnosti mi nikada nebismo imali ni provala, ni ubistava, ni terorizma. Javnost je uvijek osuđivala takve činove, ali vlast i sudstvo ne rade dovoljno da se takve stvari spriječe i preduprijede. Izgleda da se na to reaguje i ukazuje samo onda kada se direktno ugroze javne ličnosti. Pa uzmite samo koliko dugo traje \"proces\" ubistva Joze Leutara jer i tada je bio napad na državu i sistem.
upravu je tihic treba podrska naroda a nje nema puno gledam po forumima i kometarima pola raje brani i izvlaci vehabije kao nisu to vehabije to je pojedinac bolesnik kriva je cia i tako te budalastine
Ma o čemu ti to Tihiću govoriš???? Ko ih je pustio da rade šta rede?
SIGURNOST JE ODGOVORNOST MINISTRA ZA SIGURNOST, A SADASNJEG MINISTRA SIGURNOSTI JE POSTAVILA KLEMPAVA UDBASKA HIJENA I TO NAKON STO MU SE STRANACKI NIJE SVIDJAO TARIK SADOVIC, PA GA JE SKINUO I POSTAVIO OVU BUDALU KOJA NEMA POJMA. JOS JEDNOM SE POKAZUJE KAKO JE POGUBNA TIHICEVA UDBASKA POLITIKA ZA BOSNJAKE. PRVO NE GLASATI ZA SDA NA IZBORIMA, NAKON TOGA PO TIHICA POSLATI POLICIJU NA ISPITIVANJE NE SAMO ZBOG OVOG, NEGO I ZBOG BLOKIRANJA INVESTICIJA, SMIJENA RAZNIH SPOSOBNIH LJUDI, KOJI SE NISU SLAGALI SA NJEGOVIM UDBASENJEM, PLUS AFERE ENERGOPETROL, STANOVI U SARAJEVU, AUTO OD 350 000 BHKM ITD.
cuj ovog majmuna Sulje.........Eh da ce i vas lopove i korumpirane politicare poceti u zrak da dizu
kad ste stvarali te vehabije niste pitali javnost.. ccc
SUMNJIVO, SUMNJIVO, POGOTOVO JE SUMNJIVO STO OVO KOPILE KORISTI OVAJ CIN MA KO GA URADIO KAKO BI DOBIO POLITICKE POENE PRED IZBORE. PRVO NJEGA ISPITATI DA ON NEMA S TIM NESTO.
Znaš Bošnjače, nije davno bilo Sveg\' mi sv\'jeta nema petnaest ljeta Kad u našoj Bosni ponositoj I junačkoj zemlji Hercegovoj Od Trebinja do Brodskijeh vrata Nije bilo Srba ni Hrvata A danas se kroza svoje hire Oba stranca ko u svome šire Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsvetije blago Naše ime ponosno i drago
M\'rs u pi*cku materinu, klempavu ... Je*em ti mater, glupu, ruznu, celavu ... Nek\' si ti cuv\'o Ahmetovica, govno SDA-ovsko ...
Slinavi Tihić i njegov pulen, ono malo seljanče-ciganče iz Vlasenice, Ahmetović hitno OSTAVKE i nazad svak u svoje SELO malo.
Ko je ono uzvikivao slijedeće? Tekbir! Za koga? Za Allaha! Protiv koga? Protiv vlaha! Odavde do Irana biće zemlja Muslimana! Odavde do Trsta ni križa ni krsta! Ah da ne zovu se vise mu dža he di ni, vec su sada drzavljani BiH i zovu se vahabije. Sve se pamti! Ko je kriv onima koji misle da je zaboravljeno... Ponavlja se 1993ća, ali bez podrške iz svijeta, koja je nestala nakon 911, Londona, Madrida, Tea Van Goga, Beslana itd. ko ne vjeruje neka pogleda novije zakone u EU i slučaj Ganić.
A kako ćes njih dvijesta hiljada sutra spriječiti da nam ne počnu još i pijace raznositi kao pravi talbani? A hoće. Bojim se da je ovo samo početak.
koje licimjerno smrdljivo smece! gdje je bio do sada i sta je radio do sada - sjedio na usima?
TI VIŠE NEMAŠ NIKAKVU PODRŠKU.I TI I LAGUMDŽIJA STE RAK RANA SVOJIH STRANAKA.ODLAZITE SOTONE.
je znak odobravanja! Bilo je protesta protiv okrutnosti prema PSIMA! I neka je! I treba! NEMA protesta protiv djelovanja organizacija poput \"Put u raj\" koja poziva cak i katolicke i pravoslavne svecenike/svestenike da predju na islam. NI JEDNE RIJECI OSUDE ZA TO! NI JEDNOG PROTESTA! Sutnja je odobravanje! Prijeti se dizanjem spomenika Papi! NIKO NIJE NI PRIVEDEN ZBOG TOGA! NEMA OSUDE! NEMA PROTESTA! Sjetimo se protesta zbog okrutnosti prema psima cije su slike bile postavljene na FB! Vise se vrednuje zivot psa nego komsije/susjeda ne-Muslimana? Sutnja na sve sto se deasava? R e i s uvijek tvrdi da \"NE ZNA NISTA\" o... popunite sa aktuelnim dogadjajem. NEMA OSUDE! SUTNJA JE ZNAK ODOBRAVANJA! Da ne zele talibanizaciju vec bi bilo protesta protiv toga. Umjesto toga pred nama je zid sutnje veci od Kineskog zida! SUTNJA JE ODOBRAVANJE!