Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste i vi pobijedili?
Sve su stranke kriminalne , Ali ova stranka ih je sve prevazišla DEFINITIVNO!!! Traktor drva za glas, 100 Km za glas 100 kila kobasica za glas hahahahahahaha, Užas bolan naježih se. Šta para pokradu kad toliko izdvajaju za podmićivanje napaćenih i izgladnjelih građana kome su drva, salame kobasice i 100 KM , zaista i potrebni.
Uuu pa gdje sam ja bio za ta drva jbote ovako mi Sda kokoš dala još je ja moro i zaklat, ogulit i žilavu pojest. ali kupiše me jbga šta ću, sad moram vazda glasat za nih-a.
kad vec svi tvrde da su pobjednici moze i ovaj da ne izaostane! ima li iko da smatra da nije dobio?
Hahahahahahahahahaahahah hihihihihihihihihhihi Na vijest o izbornom debaklu Srpske Demokratske Partije (SDP) otvorio sam šampanjac :D tako smo dobro proslavili izborni poraz antibošnjačke i antibosanke partije, neokomunjara, jugonostalgičara, itd... Srpska Demokratska Partija (SDP) popušila u skladu sa očekivanjima i rekao sam svim komunjarama iz SDP-a da će ih Zlatko glave koštati. Tako je i bilo. Ja sada likujem crvenim smradovima i drago mi je da se nacionalizam vratio na veliku scenu. Nema više SDP botova i poltrona da hvalospjeve o Nikšiću, Grabovici, Ensadu Kariću, Damiru Hadžiću, Mašiću. Sad očekujem ponovnu pojavu GROZD-a, DOSTA, Fondacije Cure i drugih neokomunjarskih i SDP-ovskih "građanskih" govana. Vratili smo se u 2002 godinu, kada je SDA razvalila pa onda sa Terzićem i Ashdownom krenule reforme, a tad Dodika na mapi nije bilo, možda je po Laktašima proevropsku i građansku priču pričao. Umro je SDP, umrla je socijal-demokratija. El Fatiha :)
A cilj je da braca i saradnici izadju iz istrage bez dokaza,da tuze BiH zbog krsenja ljudskih prava i usput naravno malo odstete iz budjeta i na kraju sto je najvaznije nece ih niko vise dirati,sve popljackano je legalizovano i 70mil,KM njihovog duga prema drzavi vratit cemo mi gradjani kroz razne poreze,takse!Zalosno...
Koji ti je cilj ?
ako vam je cilj bio da nestanete ko stranka onda razumijem ovu izjavu
3. leže - za boljitak BiH.
A šta vam je bio cilj?Tražili još po jednu dekicu u zatvoru jer idu hladne noći, a upravnik odobrio?
Koji cilj??
A, lazes ?!
..ako su ti zastupnici ko što ti je suhovina...