Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ovo x bar 1000. U BN vec danima ne testiraju. Mikrobiologija zatvorena. U sred pandemije.
22%...odličan rezultat...kvalifikacije za OI 2062 na Marsu
Razlog sto je sarajevo prvo stiglo do 1000+ oboljelih je sto svi ljube isti tepih u djamijama,a ne smiju radit dezinfekciju alkoholom
U genocidnoj tvorevini*
Et ljudi nemaju sta raditi od zivota pa se vama iz dana u dan prijavljuju da su zarazeni.
Dragi gledaoci, cekaju se rezultati sa druge utakmice gdje je trenutno nepoznat rezultat. Naime, sacekat cemo jos koji trenutak da nam se dojave rezultati sa utakimce FBiH - Covid19 i saznat ce se ko je danasnji pobjednik, i da li ce RS ili FBiH preuzeti prvo mjesto na ljestvici.
De malo uredite tekst. I jel moguće da virus napada presveti narod bosanski koji se prije stotinjak godina opredijelio da se zove narodom iz susjedne zemlje s istočne strane??
samo izdrzite. sledeci 2 sedmice su kljucne. onda dolazi chika kovid20
Nije mi jasno kako je Sarajevo ovako brzo stiglo i prestiglo Banja Luku za kratak period i postalo No1 klaster
Ypppie ja bi volio da se svi zarazimo ali i da svi ozdrave
@Okapnica cestitke sarajevu na jubilarnih 1000.pozz iz banja luke.ps.I mi cemo ubrzo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)