Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pohvalno da je i ovaj posao obavljen,da je predvidjena detaljna i kvalitetna obnova ove ulice koja ce za stanovnike biti od velikog znacaja,ali i saobracaj popraviti.
Odlicno da se problem starih i dotrajalih cijevi rjesava i da ce stanovnici dobiti kvalitetnu kanalizacionu mrezu u ovom dijelu,a i obnovljenu ulicu kojom se se lakse kretati.
Svaka cast na brzoj i efikasnoj obnovi kanalizacione mreze,a i predvidjenoj sanaciji ulice koja je bila neophodna
Kvalitetan sistem vodosnabdijevanja i odvodnje otpadnih voda ce imati brojne prednosti,smanjiti gubitke i lakse se odrzavati u odnosu na postojeci,vjerujem da ce stanovnici ulice biti zadovoljni.
Rekonstrukcija gradske vodovodne i kanalizacione mreze je jako pozeljna zbog njene dotrajalosti,dobro da se na tome intenzivno radi u centru grada i da se sve vaznije ulice obnavljaju.
Dobro urađen posao, da što prije završe ovu ulicu i nadam se da će uskoro izmjestiti autobusko stajalište iz Sutjeske.
Odlicno je ovi za stanovnike Koseva ulice.Nove cijevi,novi asfalt.Jos da vam izmjeste stajaliste u Sutjesci i ljepota
Opcina Centar radi i stvari koje bas i nisu u njenoj nadleznosti a sve za svoje gradane i njihove potrebe.Na tome zahvalan treba biti.
Na ovome stanovnici Koseva treba da budu zahvalni.Radi im se nesto sto se nije dirnulo najmanje 50tak godina.Svaka cast
Ovo je centar grada gdje su cijevi polozene prije mnogo godina i od tada ih vise niko nije nikad mijenjao.Odlicna investicija Opcine da se i za ovo pobrine
Ove su cijevi stare i dotrajale.Ovo je dobar projekat
Treba kanalizacionu mrežu rekonstruisati u čitavom gradu... super pa su poceli sa tim
mora da u toj ulici živi neka fora....
Svaka cast sto se razmislja o zdravlju gradjana. Bilo bi dobro kada biste u neko dogledno vrijeme planirali sanaciju cjelokupne zastajele infrastrukture
Nije ni cudo sto je voda izlazila iz sahtova kada su im cijevi bile u takvom stanju. Lijepo me strah iz cega vodu pijemo.