Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sredstva za ovu zimsku sezonu ce biti spremna u Aprilu 2015... :) :).. u cilju poboljsanja ponude za ovu sezonu na Bjelasnici ce se otvoriti jos 10 otvorenih rostilja I odobriti ce se dodatnih 150 dozvola za prodavce balona...ima da Bjelasnica bude kao Garmish...partenn... :)
realno ko ce ovima dati kredit i za sta? koliko sezona i desetina godina im je potrebno da bi oni vratili taj kredit, sve ovo je dobra navlakusa da neka banka poklopi zgradu preko puta pozorista
Nepricate kol'ko ste ove godine pozaposljavali sljama.Recite da svi znaju kako ste primili cak i instruktore skijanja,a vidjeli ste da nema cak ni snijega.Sad bi kredit za plate olosu seljacki.