Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skaka : ''Čast mi je što su Yildirim i Zvizdić posjetili Titin tunel na Stojčevcu''.
Zvizdicu idi liječi se.
Što forsiraju Zvizdića nije normalno. To izgleda protuusluga da se ne buni da Prva dama bude prijedlog za Predsjednistvo.
Tacno nam je danas to "najveći" problem...
kad se vratio kuci i povratio i reko zeni ja poganog,smrdljivog naroda
Pokazao mu Pizdic kuda su uvlacili ono zlato sto je gospodja stara majka kamcilia i varala narod po bijelom svijetu za njezinog Baketa i snajku dok su ovi pazljivo cuvali trezor da im ne bi slucajno pala ridja dlaka s glave!
Što bi rekao naš narod "našla krpa zakrpu" domaćin ispred naše napaćene, krvlju natopljene BiH je čovjek koji je svoj patriotizam pokazao daleko od BiH. Sa druge strane turska država je pokazala i dokazuje i dan danas kakav ima stav o BiH. Šuplja priča i dalje o BiH pune usta hvale, a investiraju u jedno od tri agresorske države.
CVAJ PARTIZANEN, ŠTURENZI KROZ KUKURUZEN
Što bi rekli: "Nikad nije kasno", kada nije vidio tunel u ratu neka bar sada vidi, jadničak.
Fikret Avdić, Muhamed Cengić, Denis Zvizdić svi visoko pozicionirani Bošnjaci. Imaju jednu zajedničku osobinu. IZDAJNICI, kad je bilo najteže okrenuli leđa svom narodu i državu Trebali napomenutu da su svi oni kadrovi SDA.😡😡😡😡😡😡
Ako Zvizdic pobijedi opet ćemo tunel morati osposobiti za prvobitnu funkciju . 😂😜😂😂
Dezerter ga odve da mu pokaže kuda jepobjegao KAD JE BILO NAJTEŽE. SRAMOTA
joj ko nama predstavlja državu tuugo moja, dobro nam je. I opet se pred izbore se potezu ratne price, "braca Turci" nas stite,... vidjeno do sada 10 puta!
E zbog ovoga turci vise investiraju u srbiju. Umjesto da im pizdic pokaze livadu dje mogu napravit fabriku on pokazuje dje se bosnjaci kopaju i rupe i tunele dje se spasavaju. I onda turci ih svate kao jadne i kazu haj napravimo koju dzamiju da se mole za spas.
Nek zvizdic vidi kuda se narod spasavao dok je on bjezao vani a njehov kriminalni predsjednik u trezoru bio
svaka čast Turcima koji čiste Siriju od nevjerničkog terorističkog šljama: https://pbs.twimg.com/media/DZhy7n3XkAA5WNM.jpg:large
zar zvizdic uopste zna gdje je tunel?