Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kina ne pomaze vec daje kredite i pisu sve na kreditna zaduzenja. Pomoc se halali gospodo, a oni kreditiraju i sve se to mora platiti i vratiti. To ce Vucic i Srbija najbolje da osjete jer su trenutno jedna od najzaduzenijih zemalja u cijeloj Evropi i sve na konto Kine, a prosipa suplju kako ih pomazu hahahah Tudja ruka svrab ne cese
Nemojte nam vise pomagati kako ste zaimali i poceli putovati svijet ste u helac otjerali.
@LordAjdzent Njima je Crna Gora dužna. Jer su tražili da im plate za igradu autoputa više od 3 milijarde a oni im nemaju vratiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kome u Kini poslati na naplatu štetu koju su prouzročili čovječanstvu.... Hvala
Prvo nam dobro odmognete a sad bi da ko pomognete....ne odmazite niti pomazite Boga vam.
Citam na jednom portalu u srbiji da Kina uvodi nove propise kojima regulira da su psi kucni ljubimci a ne proizvod za jelo... mozete zamisliti.. neka im Djaferovic dogovori slanje pomoci kontingenta cuki ..puna ih Bosna ali za ljubimce..
vidi ih, k'o da ih je jedna majka rodila...
@Razmazenkica 😋
Joj što li nas još čeka sa tih egzotičnih prostora
Brte Si, ispi*ajte im se u maske i po*erite u rukavice, vidiš da se Muje gade na pomoć od vas...džaba se trudite, "što se krivo rodi, vreme ne ispravi..."
Kini kada posalje pomoc BOSNI kao da je finansirala proslavu mjesne zajednice xio pu yang .
Ovog izgleda nive virus popustio cim on hoce lopovima da pomaze.
Kao prvo, Kinezi su namjerno sjebali svijet Sa virusom, drugo sto vecina ne shvata u Evropi je to da Kinezi mrze bjele ljude, to su najveci rasisti na planeti. Trece, komunizam je olicenje zla, posebno kineska verzija! A ovaj debil I'm lize jaja! Treba I'm rat objaviti a ne guzicu ljubit
@Chamil82 odprilike to je to
kako je America krenula ni rat protiv Kine više nije nemoguć.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prestanite jesti sve sto mrde pogani
Sto kaze pickousti hvala brate Si
Nek pomognu svom stanovništvu i ne jedu što ne treba. Da su to radili sad bi bio na bazenu ili moru
Turska, Kina i Rusija sve pomaze ali iza toga stoji jedan veliki kredit!! Bosna kao drzava mora razumijeti da mi nesmijemo ici ka istoku (rusi, kinezi, turci, arapi), moramo shvatiti da nam je spas zapad!
@apsurdistanovic SAMO RUSIJA KINA
ne treba nam pomoc jedino zderite manje slijepih miseva i mi smo vam zahvalni,,,,
dictator!