Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekujem i ja regres al jbg
haha, budale misle da cemo pucat za njih :D ee moj jarane, u se i u svoj kljuse
Nemamo mi para da platimo članarinu kao pripadnici Nato saveza.To bi bio bankrot Bosne,treba kupiti svu opremu i opet placati ćlanarinu.Nismo mi vise bitni nikom.Niko nece sirotinje..
BiH je u nato , ....a ko to ne vidi , on je politički i skaki drugi slepac... Ovo sada što se dešava , to su finese , raztaljivanja amera i rusa , a EU niko ništa ne pita ... Oni su samo statisti....
Je u NATO ali samo kao kupac njihovog skarta od oruzja sto misle da bace nista vise.
Zafalilo topovskog mesa. Sada valja udariti i na Rusiju, a ovim sa zapada se bas i ne gine u tudjim zemljama. Ne znam za pravoslavne Bosance i Bosance katolike, ali Bosanci muslimani bi trebali zahvaliti na ovom prijateljskom guranju u NATO, i okrenuti se sebi i svojim problemima. Neka se sa Rusima krpe oni koji protiv Rusa nesto imaju.
@Boba..Dzesbaaaa..Ma neće naravno,nije NATO mala maca.To znaju oni śto je nevole😆..I kako udara...A Bosna uskoro EU bez "RS" a NATO ćlan naravno😉..
E pravi si Bosancero "ćlan"..pu
Sam śto brźe Bakeeeeee...
ko je ovaj na slici?
Bh.vlasti ubrzavaju cvjetanje arapskih investicija, a sto se NATO-a i EU- integracija tice, nije im zurbe.
NATO najveca teroristicka organizacija!!!
Smiri se Milorade....
Nametnuli nam kapitalizam a sad nameću i stranu vojnu silu bez referenduma, sve uz saglasnost domaćih izdajnika. Narod je najsigurniji bio kada smo imali narodnu armiju (JNA).
ona ista narodna armija koja je skolovala oficire da naprave pokolj na tlu bivse drzave...bravo neznalice
pa ta jna malim slovima mi je srusila kucu hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaj komadanta štaba. Ko da je na fashion week-u bio sinoć. Ovo ne liči na vojsku, nego cirkus. Štikle, tašnica i minjak.
Ona je brigadni general, sta si ti?
@Senahid Halilovic Drkadžija preko tastature.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako budete cekali na bh vlast nacekacete se..
Možete vi očekivati šta hoćete, nece BH vlasti nista uraditi!
i ja ocekujem da vi prestanete lupetat