Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takvi su ti ljudi.. Rat 1991 - 1995 ce biti aktuelan dok svi sa Klixa i sire ne nabiju po 100 godina u guzice, a onda ce smarati unucice koje ce pravo da zabole za to sta je bilo pre 100 God. Nego deda, daj neke repa, pric`o si mi sto puta vec kako ste porokali sve cetnike i ustase..
Ma bit ce to i ranije.Vecina danasnje djece koja je rodena poslije 2000, sta god da mu se prica o ratu na jedno uho ude na drugo izade.Igra igrice na racunaru,skida sa interneta i gleda serije i filmove,zaboli ga za rat.Jedino si ovi malo stariji redovno jebu majku cetnicku,ustasku i balijsku na svakom mogucem postu pa makar to bila tema o paradajzu.
Važno je da znamo činjenice. Srbija je počela rat na Hrvatsku i na Bosnu i Hercegovinu. Ovi kerovi su služili da efikasno započnu krvoproliće i usade posrbicama mržnju pttrma Hrvatskoj i BiH
🔴⚪️ Сваки турчин зна, свака була зна, да је Обилић, српски син, заклао мурата! 🔴⚪️
@mangupicz Ima u tebi turske krvi druže čim si ti tako nabijen
@MangupiCZ pravo prezime je Kobilic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Milosevic nije kriv.On je kao i Tudman i Arapske zemlje samo naoruzavao i pomagao svoj narod.Mladic ga nije sljivio ni 2 posto.
Udruzeni zlocinacki poduhvat- u tri rijeci sve objasnjeno