Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima ono nade ali tako isto i nema baš neke naročite nade.
Lazu nas nasi, laze nas kurva od medjunarodne zajednice a iz dana u dan sve dublje i dublje tonemo u govna, cijene namjernica divljaju, DJECA NAM UMIRU JER NE MOGU DA SE LIJECE, u BIH, obican radnik ne moze sebi priustiti normalno ljetovanje ni u neumu, mladi ljudi nas napustaju... prokleta zemlja do vrazije matere.. ludnica...
E ti si nam je dao,majmune jedan! Uveo si akcize, i sta mi kao gradjani imamo od toga? Pare jos uvijek stoje? Sto sada opet ne zagrakces,gavrane jedan,pa ih natjeras da se pare pocnu koristiti za ono za sta trebaju..Odjebi Wigemarku!
Ja imam samo jos nadu da sto prija odem iz ove drzave.
wigi aj ne rise ziv bio...
Nade da SDA krade
Ima. A ima i ,,govnara bjelodvjetskih,,. Vi ste jedan od vecih. Hedi,,vanago,,kretencino.😎
Lazessssssss i ti i Bake
Sa SDA nema.Mrsssss
Meni je ovaj Wigemark.faca !
Izlaz je u mirnom razlazu, Ovi posrbljeni u srbiju, ovi pohrvaćeni u hrvatske, mi demokrate u BiH
tišu, čuće te čovke
Još to govore, meni su to govorilu i u Školi i opet sam je pao.
I to 3 puta prvi razred Srednje.
e moj Vigemarce...ne kalemi se kruska na jabuku, to nit je bilo niti ce da bude
Sa fasistima i separatistima nade nejma jer su do sad sve opustosili a mnogi perspektivu vide u napustanju i odlasku na zapad.
ima kad se tvojim očima gleda...
Suplja na kvadrat kao ziri u emisiji Idol ili Ja imam talenat gdje se pobjednik zna unaprijed.