Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća pa nema korupcije u BiH
Sve je to isto od Wigemarka do Tegeltije!
i ovaj se nesto uskurchio pred odlazak ... nije ga bilo nigdjebi pred kraj mandata se nesto nalozio oko pravosudja, vlasti i sl... a Tegeltija kada bi poslusao njega morao bi prvo sebe preispitati i dati otkaz, pa onda ostalim sudijama i tuziocima...
zasto pise kada ga u bih ne je.e nitko!????
Ako se uskoro ne napravi vlada tj. vjeće ministara rasturiće Bosnu. Stvaraoci BiH sa dva entiteta gube polako živce.
Naso je pravu adresu
Ništa lakše već utvrditi nepotizam i ono naše ja tebi ti meni, dođete u tužilaštvo ZDK pročitate prezimena na vratima, zatim odete u MUP ZDK opet ista prezimena na vratima izmješana sa nekim prezimenima kojih nema u tužilaštvu ali ih zato ima u sudu u Zenice, samo pitate šta ti je ovaj što radi u drugoj instituciji, odgovor će biti brat, amiđa, sestra. majka, otac, a tu se rađaju exspresna napredovanja. i druge nepotističke počasti.
Tegeltija da provjerava? Pa ovo da je pravna drzava on bi bio na cesti.
Ove Tegeltije nas zavise u crno...
Kako sad Tegeltija i predsjednik VSTV-a i buduci premijer? Jebe lud zbunjenog u ovoj drzavi.
@anonymous1234 ahahahaaaaa radi se o dva razlicita tipa a oba tegeltija....ohohohooo
Wigenmarku ovo je Balkan i ovdje se mora prozivati imenom i prezimenom.To tvoje pisanje Tegeltiji '' podkivacu '' je isto kao ste meni pisali jer je i sam po pisanju medijasa vrlo upitnom skolskom naobrazbom i veliki zastitnik Laktaskog vozda.
wigemark na ovaj nacin brani Tegeltiju. Lopovcina Tegeltija je za zatvora
Ovo kao da piše pismo vodji KKK da ne uzima rasiste u svoje redove.
Problem je sto direktori i strabacki mocnici zaposljavaju familiju pravosudja i onda jedni drugima rade usluge i pravi se lanac dobro uvezane kravataske korupcije...10 posto uhljeba zivi na racun 90 pisto naroda. Zato i bosnjo nece inat nikad drzavu nit autonomiju jer se zadovoljava sitnim licnim interesima.
Za CobikiMiju ŠTA PRIČAŠ GLUPOSTI PA TAJ VSTV IMENUJE SUDIJE NA CIJELOJ TERITORIJI DRŽAVE BIH. SVI NAŠI PROBLEMI SU I MOJI I TVOJI I NE GLUMI DA TE NE ZANIMA .