Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlast rs-a osuđene ratne zločince za genocid smatra nacionalnim herojima,dodjeljuje im najveća ratna priznanja i po njihovim imenima daje nazive javnim ustanovama.Nigdje u svijetu nije zapamćeno da jedna vlast obilježava Dan pobjede nad fašizmom,da taj datum proglasi neradnim danom, a da istovremeno slavi zločince i negira zločine koje cijeli svijet osuđuje.Sve ovo pokazuje da aktuelna vlast,koristeći druga sredstva,ima iste strateške ciljeve,kao i oni koji su počinili genocid!
Gosn. Wigemark, pustite se više fine "diplomatije"!!!! Vrijeme je da se o ovome otvoreno počne pričati u EU. Nema napretka i dogovora sa nasljednocoma genocidne politike i onima koji ih podržavaju!!!!
archi_a nažalost istina, na ovu zemlju se sav domaći i strani ološ navadio a mi ćutke gledamo !
Džaba spomenik kad fašisti nisu dotučeni kao u 2 svjetskom ratu. Porediti Haški tribunal i sud u NIrnbergu je smješno. Oko spomenika ulice ustaških ministara i koljača. Naopako radite. Kuća se pravi od temelja, a vi krenuli od krova
,,Mi nismo carstvo koje osvaja druge, mi smo Unija nezavisnih država koje dijele zajedničke vrijednosti i čija članica postajete slobodnom voljom"... :))))))
Bosanci čuvajte se ovog hinjavca, glumi danas jedno a drugu priču ima sa čovićem i hdz šhupcima
A sta kazu na to fasisticke sluge
Vidi što su se upristojili u Paganiji. Ove godine HDZ ne šalje svoje čimpanze da uriniraju i šaraju po groblju. Kako to Junckerovi boljševici disciplinuju, svaka čast.
@prviposljednji nisu ih junkerovi disciplinirali već uspostavljeni videonadzor i 24 satno obezbjeđenje!!!
@archi_a Je li lova za nadzor iz EU fonda ? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
univerzalne vrijednosti s čovketom i UZPom, jes al u k..cu
Dobro ste vi iz EU POMAGALI FAŠISTE tolike godine, dabogda vam se ponovio u EU ko u Hrvatskoj
Pored centralne priredbe u BL okupljaju se na polupanom groblju u Mostaru. Ludog li svijeta.
sto je najzalosnije nas samo pamte po losem nikad po dobrom :/
Gdje su ti nositelji evropskih vrijednosti iz HDZa da obilježe Dan Europe.
vidi, kad Evropa dodje partizani su vazni cim odu opet pljuj po njima