Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wigenmark ti jos nisi ni svjestan sa kakvim si se hostaplerima susreo.Za funkciju i stolicu bi i najrodjenijeg likvidirali a hobi im je laz i petljanje
JEDAN OZBILJAN KOMENTAR: UDRUŽENA ZLOČINAČKA BANDA:DUDUK-ČOVIĆ-ŠĆEPO JE POSTAVILA TELE GELTIJU DA PRAVOSUĐEM U BIH ZAVLADA PRAVOSUDNA MAFIJA!!!
Mi nismo u EU tako da se ne mozete pozivati na te standarde... U ovoj drzavi nista nije u skladu sa standardima pa nikome to ne smeta...
Ovog lika treba otjerati. Puno se petlja u unutrasnje stvari, a nista konkretno da pomogne. Prije cemo se mi sami dogovoriti, nego sto ce nam on nesto pomoci. Stoga, zahvalnica i put aerodroma.
Treab smijenjivati i davati otkaze bez ukakvog obrazloženja i bez prava na obranu😀😀😀😀😅😅😅 Pa gdje to ima? Hajde to u Austriji uradi pa ćeš do kraja života raditi za odštetu.
pa mi smo zemlja apsurda svakako....sta te više kod nasKE moze iznenaditi
A da kažeš neku na pojavu mladomuslimanskog fašizma i ovladavanju te panislamističke ideje naprije u dijelovima SDA i IZ, a zatim i cjelokupnim društvom? Ideja koju je sam Alija zatro se sada oživljava u duhu "nove generacije bošnjaka", proglašavanjem osuđenih fašista za nacionalne heroje i slično? I to sve pod opravdanjem da "i srbi i hrvati rade isto"... ili to niko ne primjećuje?
@TheAQmega13 "Optužen je kao suradnik okupatora, zbog suradnje sa jeruzalemskim muftijom i članom SS-a al-Husseinija, te zato što je bio nastavnik u školi imama SS divizije." "Kao dokazni materijal tužilac je priložio brošuru "Muslimani u sovjetskoj Rusiji" ... "članak Naša tolerancija objavljen u Osvitu, u kom ukazuje da su Židovi zajednički neprijatelji Arapa, muslimana i kršćana," ... " te pozdravno pismo upućeno poglavniku NDH Anti Paveliću"
@MCCCLXXVII, ti si najobicniji idiot, sta treba da dopustimo, da nas ponovo koljete, silujete i protjerujete. Nikad vise necemo biti nenaoruzani, a imamo i dobre "ucitelje" u Seselju, Cosicu, Draskovicu, Vucicu, Tudjmanu, i ostalim cetnicko-ustaskim likovima tipa dodika i covica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)