Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wigemark Akciza
ma ko ruzno sanjo, ko ko .... mora da mu je opet dragance podvalio neko vino na degustaciji ..
DA li mi obićni građani I vi ""političari"" vidimo isto ili ne. Zašto (ako MISLITE dobro za građane BH???????????) visoki predstavnik V.Inzko ne koristi svoje ovlasti kao što je to koristio P.ESDAUN. Oni koji ne rade kako treba (a bave se poltikom) treba smijenuti I staviti na crne EU liste. Ili je I ova vaša izjava hajde da I ja nešto kažem.
Stace nam vlast ionako smo pred raspadom, niko ne postuje BiH i njene zakone, svako radi sta hoce.
Wigmark krajnje je vrijeme da i ti odes kuci. Idi kuci, Svedska je lijepa zemlja, sta ces ovdje, samo nam prodajes muda za bubrege.
Uostalom, kako vas nije sramota ovakve budalastine izgovarati, ubijedjen sam da mislite da su ljudi u BiH glupi pa ce progutati vasu pricu koja veze s mozgom nema. Znate vi vrlo dobro ko je glavni krivac za ovakvu situaciju u BiH, tako da nema potrebe da vam to jos i objasnjavam. Od srca vam zelim da vam u buducem zivotu Srbija bude susjedna drzava!
#KrajMandata
Wigenmarku vrijeme je da ovdje pocnete punim imenom i prezimenom prozivati i kocnicare uspostave vlasti i razbijace drzave.Isto tako imate sve mehanizme moci da iste odstranite iz politike i da ih adekvatno sankcionisete jer je MZ napravila dosta od ovog svega.
Admine zasto je banovan @fbUser1560802169 ? Molim odgovor.
wigermark gradjane pogadja sto u drzavnim sluzbama su uhljebljene komplet familije...mnogi ni diploma nemaju...putem nepotizma i korupcije se protjeruju sposobni iz drzave...a drzava se pljacka i vodi u ekonomsku propast...
ma kakav crni put i EU vi ste na Autoputu a mi idemo makadamom
Sjooo ovog doDick-ovog i choWitch-evog glasnogovornika...
Nismo mi ni krenuli na put ka EU! SDA JE ZATEGNULA RUČNU 1992!