Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đesi europejac…. Imal akciza mamu ti jjebem !!??
Samo Hadžikadic moze da uradi bolje niko drugi!
"Da smo svi jednaki, bez obzira na to iz koje zemlje dolazimo, iz koje porodice ili koje smo religije. To će uvijek biti vrijednosti koje će nas spajati. To su vrijednosti Evropske unije" Kako te iste vrijednosti brane izgranju džamija i pokrivanje žena diljem te Evropske unije?
Hvala ti sto si unistio mladima snove.
a što ne mogu ovih sa slike laprdatora i filozofa
ok je to što govori,ali da li je on svjestan da su oni već mlade jednom gurnuli u grobove,pa drugi put natjerali da odu iz domova za hljebom i sada rade na tome da unište dom da se nemaju gdje vratiti... Bakir,Dodik i Čović su za streljački vod!
Klosaru jedan, nametnuo si nam namet na vilajet, a sad nam jos drzis pateticne govore. Mrsh
unistila EU u srcu svom gledala ubijanja 4god...tako i SAD i svi..a sada palamute..
SDA predizborni spektakl zvani pjesma "Domovina" nije ništa drugo do prepijev, da ne upotrijebimo jaču riječ - plagijat - ruske narodne pjesme "Išla su dva brata". Da stvar bude do kraja bizarna, radi se o pjesmi u kojoj dva brata odlaze u rusko-turski rat. Panslavizam Erdoganovog stila i iskustva.
To ti ozbiljno Larse Gunare Vigemarče ?
Wigemrk Akciza
Ne seri, puni ste desnicara i radikala, perverznjaka, pedofila, ubica apricate neke bajke ovdje kod nas. Moralaimamo vise sestputa od svakogpoliticara sa zapadakoji po kazni dolazi u BiH. P.S BiH - Austria 3-0
Ma hajte, molim vas.......
Ode život...u prazno...balavac kad je počeo rat...pa posljeratna kriza (1-2 KM) za izlazak, poslje toga ekonomska kriza...pa nemogućnost zaposlenja...dok se okreneš 40 godina a ti goli kokuz !
Isti slucaj,u medjuvremenu i fakultet uz zuljeve zavrsio,nadajuci se bice bolje...Sad vidim nece biti bolje
Hajd ba ne seri.. uvedene su akcize - gdje je taj prosperitet što si najavljivao...