Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akcize su za puteve i infrastrukturu, reče Vigemark. Bevanda juče: akcize nisu za puteve, već su garancija za vraćanje novih kredita. Koga više lažu??? Objavite okupaciju i da narod zna da se ponaša u skladu sa tim.
Dok god zaposleni u javnoj upravi imaju redovne plate (koji im obezbjeđuje MMF i Svjetska banka) i dok god niko ne snosi nikakve posljedice i zakonom propisane sankcije, javna uprava će,dragi naš MR. Wigemark,da radi šta god hoće i zapošljavati koga god hoće na bazi stranačko-rodbinsko-zavičajnih veza.Prema tome šanse da se zaustavi mito, korupcija i nepotizam u institucijama u BiH (na bilo kojem nivou) su jednake šansi da ISIL bude generalni zastupnik Tuborga za Siriju i Irak.
wigemark poceo si srat ko ovi nasi, suplja a nide rezultata...
Na kakvim li je drogama Wigy?
Bankarske.
ovaj i dalje neke vikinške bajke nama prosipa.......bolan pa nije ti ovo EU.....kako da ostanu na vlasti ako to ne rade :)
Nisam pronašao u tekstu šta radi ta famozna SIGMA organizatorica skupa?
Muze taj neki budžet, dio prebacuje vladajućim stranim podanicima, a od ostatka organizuju neke seminare, pm i gluposti od kojih za poslednjih 30 godina, barem na Balkanu, niko nije vidio nikakve koristi.
wigemark zvani akciza
"Imajući u vidu da je ovo izborna godina-E BAS ZATO IMA GOVANA DA SE NAJEDEMO ZBOG NEDOSTATKA SVEGA IZMEDJU OSTALOG I ZLATNIH EVIDENCIJA
Wigenmark ako bi javna uprava bila nepristrasna kako bi onda vladajuca oligarhija mogla drzati svoj monopol u cijeloj drzavi i tako se enormno bogatiti.Tu bi i sam NATO imao posla par godina da sve pretrese i deminira pa na kraju i da izvrsi deratizaciju jer bi se hrpa tih stranackih pacova sakrila u kanalizaciju javnih ustanova.Odakle bi inace imali ovolika bogatstva kule i gradove kako ovdje tako i van zemlje
daleko je prvi travanjnjnjnjnjnjnj...nj
ne znam ko više čita ove tekstove... ja jok!
ma ko ce budalastine citat.. lopovi.. "poreznici" .."akcizlije" .. itd...
http://pokit.org/get/img/58d156c896763fb51537b701151f102b.jpg
Koje fasiste upravlkjaju ovom zemljom i sviraju , a nasi lopovi igraju...
A ta ces ti nas ucit kako se radi u drzavnoj upravi. Jos ces reci da osobe sa kriminalnim dosjom, tuzbama za korupciju i nepravilan rad u sluzbi i zatvorenici ne mogu biti u parlamentu.
Wigemark: Kupatilo treba da se koristi za intimnu higijenu, kupanje, tuširanje, umivanje, pranje zuba i slično, a ne za drkanje.
To se ni ratom iskorijeniti nece moci jer na taj nacin VELIKI ostaju i opstaju na svojim pozicijama.Primjer genocidne skupcine gdje svaka Dudkova ideja i zamisao moraju provesti u djelo