Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba posvetiti paznju ovom segmentu, malo se prica o ovome, a drago mi je da je Opcina Centar jedan od sudionika, svaka cast.
Opcina Centar to zaista dobro radi, naravno uvijek se treba nadogradjivati u tom segmentu i poraditi na tome, bravo nacelnice o svemu se brinete.
Bez obzira na razlicitosti, mi smo svi isti, tako treba da funkcionise jedna lokalna zajednica.
Da naravno da inkluzija pocinje u lokalnoj zajednici, zato lokalna zajednica treba da ucini sve da se sto vise djece sa poteskocama ukljuci u mnoge drustvene projekte.
Naravno treba sve uciniti da i oni koji se susrecu sa poteskocama u razvoju, da se ukljuce u drustvu, a najbolji pokretac toga moze biti jedna lokalna zajednica.
Inkluzija je danas vrlo bitna stavka jer je more onih koji osuduju bez da ijednog dokaza imaju oni pucaju
Centar kao lokalna zajednica svoje gradane u velikoj mjeri poistovjecuje kao jedno i na njih tako gleda bez obzira na boju koze,vjersku pripadnost i slicno.Dokaza za to je na milione
Wigemark u posljednje vrijeme konstantno plijeni paznju i svoje umijece upucuje na BiH i spusta na nize grane i lokalne zajednice pomoc i znanje
Kada smo zajedno onda smo kao jedno,jaki i nadasve nadmocni.Bravo
Europska unija nam je pred vratima i objerucke treba da prihvatimo njihovu pomoc,srdacnost i stosta naucimo od njih
Nikada ne treba odbacivati nesto sto je drugacije u odnosu na nas.Korisni sastanci danas
Maleni su odradili odlican nastup.Svaka vam cast.Ovakvih podrski nam treba jos vise
Lokalne zajednice mogu mnogo da doprinesu ovakvim prihvatanjima i inkluziji
Odlican nastup ekipe.Bravo
Djeca su djeca, bez obzira na njihove poteskoce, i tako trebamo da ih tretiramo.. Djeca sa poteskocama nisu nista manje vrijedna, naprotiv posebna su, sa posebnim talentima.