Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cekaj malo , kriminalac i svjetki hostapler se slozili sta mi Bosnjaci da radimo ? pa jesmol mi kolonija ? mozes davati savjete, ali nikako da naredjujes, jer ova zemlja je krvlju natopljena sehida
nosioci UZP politike i eU vrijednosti !
Cini ti se.Nije Bake nikad kapitulirao.Samo vas odradjuje na duge staze.Sta god se tebi cinilo,Bake vas je sve o jadu zabavio.ANP,NATO I EU.
Ja gluposti i budalaštine.. Eto Dodik će kada postavi predsjedavajućeg onda će odmah ptistati na NATO. Bože sačuvaj koji bjelosvjetski glupani odlučuju naš život.
A ko su ova dvoica Covic i Vigemark
ostaje nepoznanica jesu li se složili prije ili poslije 5-te runde pića
Nista se oni nisu slozili.Prvo je ANP,onda je formiranje bilo cega.Kome nije jasno mozemo mu nacrtati.I Čovicu,i Wigemarku.
Wigemark je Carl Bildt 2.0. Daleko mu kuća od nas.
Prvo AMP pa ondar formiranje vlasti..2 kriminala,nemogu gledati vise ove politicare u Bih svako.radi sta zeli,dokle to,vreme je.dojde CIA i da pobe ili pofata ova govna.
prvo postivanje zakona
Kome nije jasno zasto se Evropa naziva kurvom (ja bih rekao Babilonskom kurvetinom) dovoljno je da pogleda fotku ova dva licemjerna ljudska primjerka.
Vrlo bitna informacija, ključna za BIH!
Koga briga sto ste se vas dvojica slozili, mozete sad u paradu ponosa
Onoga dana kada su stranci napravili pritisak na nasu vlast da se suspenduju pripadnici specijalne policije koji su napravili raciju protiv kriminalaca u jednoj sarajevskoj kafani. Toga dana sam shvatio da oni ovoj drzavi i ovome narodu ne misle nista dobro.
ode ti sutra u svoj japan a čovke ima do moli duduka za proslavu oslobađanja drvara 😂😂😂
Sve se vrti u obija o glavu svih gradzana kako svijesnih tako i onih koji nisu u toku ovog bezizlaza i stradanja koji se smisljaju i plasiraju iz Beograda Zagreba i Moskve, ali pored svega Bakir je nasa velika mora i pokora jer Bakir nas svaki put okonca stvari na stetu kako gradzana tako i zemlje jer i kad ne mora on priskoci i popusti Covicu i Dodiku i na taj nacin narodu kopa sve dublju rupu. Idi Bakire gdje god znas i sretan ti put kao i Vigemsrku
Nikad Lik da ode... malo degusatacija vina itd itd .. malo davanje naputaka da Wigi vrbuje svog nasljednika da bude naklonjen Hdz... klasika ...
Da je Vigemark ikakav covjek na svom mjestu bjezao bi od Covica da ga tko ne uslika zajedno sa njim i kriminalca koji negira presude suda u Hagu i slavi UZP, a on bi da se uspostavi vlast pod svakiu cijenu, pa stim nije zasluzio ni mjesto portira u EU parlamentu
N A T O ! ! !