Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@chiwwi. jesil vidio koliki su prijatelji britanci da skupa učestuju vježbi sa os bih eufor brzi odgovor.
Mora se referendum održati.molim sve nek u nedelju izadžu i glasaju.
Allo bračo.. Dodi se sprema izgleda hapšenje zapada..😂
Zasto se ne formira vandredna sjednica i ovo krme ne razrijesi duznosti , na njegovoj poziciji on mora da radi za BiH i da prvi postuje odluke Ustava i suda...mamu ti maminu onu vlasku bezobraznu
@Chiwwi heblo majku ti to copy & paste pripremljen materijal pucas mjesecima...sine imal para od toga ako ima i ja cu srati o svemu i svakome bez obzira na vjeru i u koju rupu ga gura?
@Chiwwi Debilu raspali ne pišu to britanci, nego Srbi. Vikipediju uređuje ko hoće, možeš je čak uređivati i ti tako nepismen. Pogledaj malo reference: References Živković 2006, p. 11 Blagojević & Petković 1989, p. 19. Constantine VII Porphyrogenitus (Emperor of the East) (1920). The Early History of the Slavonic Settlements in Dalmatia, Croatia, & Serbia. Society for promoting Christian knowledge. "αρχων Σερβλίας" Samardžić & Duškov 1993, p. 24. Strizović 2004, p. 19. Fine 1991, pp. 225, 304
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ivanicu debeli vas je stjerao u cosak.. budite hrabri i pozovite "svoj" narod da ne izlaze na referendum jer tako cete spasit prijeko potreban novac gradjana iz rsa, tako cete nas postedjeti jos vecih podjela medj nama sitnim jer se zna da je referendum osudjen na propast, svi mi smo osudjeni a poceli smo da koracamo u bolje..
@frankos rs nije DJL, ona je vlasnistvo sviju i tako treba da se ponasate.
@Chiwwi nemoj matereti da se kacis... ja ti to ne citam a ti se trudis za dzaba.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hebote život šta su ružni, čubacti, crni, bez vrata, fuj
Vi ne guzite ni svoje ciganke, a kamoli nase
a sto su vasa deca tog opisa?