Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako dobri moj i pošteni Vigemarće?!? Vi ste osmislili ovaj VSTV i sad kad ne jebbu živu silu, i rade šta im je pennisu ćeif...vi našli pametovati.
Uvaženi gospodine Wigemark sve što ste rekli je već uvršteno u preporuke EU za BiH. Molim Vas fino da kao neko ko može doći do svih nivoa vlasti a u nekim i participirate, da ponudite sistemska rješenja. Saopštavanje i “kolači” po potrebi ne daju rezultate, ponudite konkretne stvari i preko visokog predstavnika implementirajte.
Ovako samo pričate i vršite pritisak na samo, fildžan države u BiH, Bosna ne može za 20 godina uraditi ono što je vašoj državi trebalo 100 godina, BiH nije kolonija Švedske ili VB pa da idete po osnovu edikata, BiH nije samo Sarajevo i Mostar pa da samo tu dajete konkretnu a ne kozmetičku podršku, ako se već miješate stalno mislite i na nas koji nismo glavni gradovi
Wigmark ako se bavis korupcijom, ovakvu kao u nas nisi mogao vidjeti, doktorirat ces hehehe
Kad bi se sve procesuiralo i presudilo, cinilo bi nam se da nema tko da nam vodi drzavu. Medjutim, to nama treba, da krenemo ponovo od nule, od nas obicnih ljudi i eto nam ponovo mirne bosne.
Potrebno je da vi radite posao odgovorno i cestito s pram primanja koja imate za svoj nerad. Jednako ste kocnicari svih procesa za koje moze a ne zelite pogurati.
Dodji i ti Wige ima ona ronfulja meze i za tebe. Kad dobro zamezic digni nogu da te potkuju
prati te stranka
Kod nas je 'institucija' zurnal ta koja otkriva korupciju i kriminal. Imamo i OSA agenciju koji otkriju nesto. Onda tuzilastvo lagano to ugura u ladicu, pa ce uskoro sigurno traziti jos namjestaja jer nema nestaje od silnih predmeta u njihovim ladicama. Sam Burle iz Laktasa ima jedan pun ladicar. Na kraju se podignu optuznice protiv onih koji otkriju nesto. I Wigemarko tako to ide, pojeo vuk magarca.
Pa svi nam političari iz zatvora pravo u vladajuće pozicije idu. Kako ih opet posalti u zatvor. Što je najgore ovi stranci sve zanju ko je ko.
14 tjeja u borbi protiv korupcije A REZULTATA ima na naj nižim nivoima sve si rekao A GDJE su rezultati on vrha do dna
Pohapsiti SDA HDZ I SNSD članove i rješili smo se korupcije!!!
Jutros smo saznali da se u VSTV-u doruckuje suho meso i sir...Ta meza je samo indikativan doručak klasičnog uhljeba...Da ih upitaš šta je korupcija pitali bi te dali se to jede ili pije jer je jedino sto znaju trpati u žvalje i džepove...Ja bih se valj'o od smjeha , ali kad razmislim , skontam , da smo u kurccu i plače mi se!
"Bajs politiker" kako ga zovu šveđani, prvo ode kod svog poslovnog partnera Dragana Covica, najkorumpiranijeg politicara na Balkanu da pokupu svoju "proviziju" od zajednickih "poslova" pa onda napacenom narodu palamudi o "borbi protiv korupcije". Politicka prostitutka, BAJS POLITIKER!
BiH su potrebne nezavisne, apolitične sudije i tužioci, jedan čovjek jedan glas, ukidanje pojma nacionalni interes, osim u slučajevima kulture, jezika i vjerovanja. BiH su potrebne sankcije za političare koji blokiraju procese u korist komšija. Sankcije za negatore genocida i one koji stopiraju napredak zemlje zbog svoje lične koristi!!! Potrebno je ukinuti mehanizam koordinacije jer u ustavu stoji da se niže instance moraju prilagoditi interesima države BiH!
Ako u ustavu stoji da su svi slobodni i "konstitutivni" na području države,nemoguće je da se jedan dio zove samo po jednom narodu,nemoguće je da se u hercegovini srbima ne dozvoljava da su konstitutivni, da se u manjem entitetu degradira konstitutivnost hrvatima i bošnjacima.Ako su svi konstitutivni, čemu entiteti?!? Samo država i općine!!!! I sav novac se raspoređuje na ove dvije instance. Bila bi ovo švicarska ubrzo. Aliiii. Puno glupana i ovaca ima koje samo klimaju glavom!
@SellamZaSebiju.ba i naravno, u Bosni i Hercegovini je potrebno otvoriti više ustanova za prijem, liječenje i tretiranje teško retardiranih likova poput ovog iznad! Vlaaaahahaahahaha
Koji cionizam fuj SMEĆARU jedan!!!
Jesu li bili Ajnadzic i Skaka na skupu? 🤣