Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okrenimo se napokon iskrenoj suradnji, slozi i izgradnji jedne simpaticne i napredne drzavice na kojoj ce nam buduce generacije zahvaljivati jednoga dana. To se moze, treba i mora napraviti cim prije jer prodjose svi vlakovi dok uporno i jedni i drugi i treci mlatimo praznu slamu vrebajuci kad ce tko koga uhvatili na krivoj nozi da ga syebemo. Samo dogovor i sloga kucu grade, a BiH je nasa kuca, nas zajednicki dom koji vapi da napokon dozivi barem mrvicu plemenitosti i topline medju nama.
bosnjaci imaju "sportiste",patriotsku ligu,zelene beretke i 56 islamskih paradzemata koji vrse terosisticke aktivnosti po bih ,evropi i arabiskom zemljama...srbi imaju ravnogorski pokret i srbsku cast uz pomoc rusije....zanimljivo je da hrvati nemaju nikakvu organizaciju koja bi ih zastitila...u koga se uzdaju hrvati ako ih napadnu mudzahedini???....u nato?...dok nato dodje hrvata vise nece biti u bih....
Wigemark akciza, mrš lopove
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Halid Genjac je 22 godine poslanik u Parlamentu BIH, znaci 22 godine x 12 mjeseci x 3000 KM =792 000 KM neto. Da li bi vi nesto mijenjali u BiH da ovako zaradjujete?!!
Obavezno u kodeks ponašanja ovih stranih diplomata u BiH staviti da umjereno piju i ograničiti im nivo bezobrazluka u izjavama, ovo već postaje totalno degutantno.
Jbt. kako ovi evropljani super zaključuju. Nevjerovatno da mi to nismo vidjeli. Sreća pa ih imamo inače bi još uvijek živjeli u neznanju. Kakvu posluku porati? Šalju poruku onima koji vide a ne čuju.... al moraće je u montaži malo doraditi
SAMO LUPETAJ NIKADA V BOSNA NECE VIDJETI NITI BITI CLAN EU ONA JE NAPRAVLJENA OD USA I EVROPE KAO PALESTINA U SECU EVROPE NEMATE JOS MNOGO VREMENA DA URADITE NESTO ILI CE DOCI DO SUKOBA
e desi ti dosao medu vukove
G.Wigemark, vi i ne znate sta sve nadi politicari, na svim nivoima vlasti, spremaju za ovu godini. Vi ste umjereni optimista, a bh narodi u potpunom ocaju.
U ovoj evropskoj uniji non stop otvorena vrata ! Pa imate li portira da ih zatvori ? Pobice vas propuh zalosna vam majka.
K’o da je iz Velesica frajer.
admine admine admineeee napuši se kurčineeeee
znas ti dobro i zbog cega
⚜️SVE JE OVO ŽALOSNO BOGA MI!!!! SFRJ JE BILA TREĆA SILA NA SVIJETU HALO TREĆA SILA. AL ČETE ZAJEBAŠE SA KARAĐIĆOM I MILOŠEVIĆEM A TU JE I TUĐMAN. PRVA OD OVIH ODE SLO PA BIH RADI ČETALJA ŠTO SERU. ŽAO MI JE PARTIZANA,ŠTO DADOŠE ŽIVOTE ZA SLOBODU NARODU PROTIV, NACISTA. I TADA SU BILI USTAŠE I ČETE PROTIV PARTIZANA. A SADA SE EVROPA LIJEPO SERE NA BIVŠU TREĆU SILU TOLIKO.
@MacGregor Po zaduženosti možda! Pa Tito kad je umro došlo najviše funkcionera jer je svima ostao dužan. I niko mu nije halalio :)
Markan ce nama dovesti Ikeu i usreciti zene u BiH :) Eto samo nam Ikea treba i da budemo sretni, zadovoljni...
sto ovaj eu uhljeb daje krila ovim nasim katilima...
Polako narode, jos nas je malo ostalo fizicki prisutnih u kavezu zvanom BiH, ali vecina je u EU vec. Otice svi kuci ako udje BiH u EU, na sta ce to liciti... Nerviraju me ovi nasi svedjani i njemci sto nam dodju da obidju kucu i porodicu. Najjaci su mi oni sto dovedu djecu svoju a dijete ne zna ni azbuku ni abecedu a upisano kao drzavljanin BiH na popisu. Ja sam za to da nam ovo bude vikendica drzava i grobno mjesto, rano je da pravimo bilo sta nalik drzavi, i jos pod zapadnjackom kapom
Ja mislim da se wigemark malo zayebava sa nama
Nezvanično - Hoyt Brian Yee dolazi za ambasadora SAD-a u Bosni. Yee je vjerovatno jedna od "najomraženijih" diplomata u Srbiji. Optužuje ga se da je u Makedoniji organizirao puč i obavještajni "rat" protiv BIA-e zbog čeka je Vučić privremeno evakuirao Ambasadu Srbije . Je li Hoyt Brian Yee samo diplomata ili "political officer" ili jednostavno operativac "službe" - ostaje da se vidi ...
https://www.state.gov/r/pa/ei/biog/bureau/231274.htm Biografija