Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li je iko od vas dobio besplatno makar 1 masku? ja nisam niti znam da su se igdje djelile, samo kupujem.
@bbb U italiji tokom pandemije su bile besplatne
Ja sam dobio platnenu od opstine, ali je bila u boji vladajuce stranke i premala. Znaci kao da nisam.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
narod i dalje kupuje maske ili nosi jednu od početka korone
jesi ti zdravstveni radnik?
ovo je recycle bin Who-ov
Dobili donacije, kupovali od naših para, dali u privatne apoteke da prodaju, propisali kazne ko ne nosi. Ovo se dešava u 21. vijeku? Ti nam i treba.
Koliko donacija i kupovine tih zaštitnih sredstava iz budžeta! Ko je džabe dobio!? Prodaju se po privatnim apotekama 5 X Skuplje. Baka, trebalo ti za lijeka. Nek Mile radi šta hoće, zaboli me. Pu,!
Niste trebali novica posteni ce to sebi uzeti koliko toliko
Jah sad maska nece biti marku i po nego marki i petnes feninga
Ne morete vi donirat, kolko mi moremo prodat ha ja
Pod hitno u skladiste da trune kako bog zapovjeda.
Gdje su besplatni testovi?!? Umrije nam koelga na poslu, niko nas da testira jer eto, nema testova!
A šta je sa privatnim klinikama, poliklinikama, ordinacijama, stomatoloskim ordinacijama? Hoce li i te privatne klinike dobiti šta od ovih donacija ili se korona samo širi u državnim institucijama? Ili privatnici jedino mogu očekivati posjetu inspekcija?
Ovo hoce se neko oparit dobro
Bolje teci donirao privatnim apotekama
@Brufen600mg pa konju u šta ti vjerujes? Sto vidiš na cnn'u? Prije ću vjerovati sebi, i to sto ja sam istrazim, nego da slijepo vjerujem sve šta mi serviraju. Covjek je marxist i za to je i osuđen.
Ko je ono rekao bio da sutra neče biti zaštitne opreme u apotekama ?
Corona tek dolazi..... cim ne WHO poceo da se bavi podjelom opreme sve je jasno....
Ja sam doktor ja bi odmah otiso iz BiH doktori po 10 sati pod maskama opremom znoje se ruke im se zmezuraju od rukavica a vecina ne mzoe masku stavi do supermarketa eto kakvi smo mi supci